NYHETER

10.06.2014

Bra helg for Sandberg Motorsport.

7. og 8. juni var det Norgescup i asfaltracing og Pinseløpet i gokart på Rudskogen Motorsenter. Sandberg Motorsport stilte denne gangen med Alf Marius i klassen Formula Basic, Oskar André stilte til start i gokartklassen X30.

 


Alf Marius kjørt fort på treningen, men slet med en oljelekkasje på motoren. Her hadde teamet mye å jobbe med for å få bilen fikset til lørdagen.

 

 

Alf Marius kjørte bra på warm up på lørdag, og det så ut som om oljelekkasjen var fikset. Han kjørte også fort på sin tidskvalifisering, og han kjørte inn til en fin 2. plass, 2.3 sekund bak pole posision.


Finale 1 på lørdag gikk på vått underlag, og her startet Alf Marius som 2. Han kom ut som nr. 1 i starten, men etter en fører feil datt han ned på en 3. plass. Kjørte seg mesterlig opp i ryggen på 2. mann og fightet hardt, og over målstreken var det Alf Marius som trakk det lengste strået og kjørte inn til en 2. plass.''Jeg er fornøyd med 2. plass'' sier Alf Marius

 


I den andre finalen i Formula Basic som gikk på søndag gikk på tørt føre. Alf Marius startet i 2. startspor. Han fikk en dårlig start og kom ut som nr. 3. Etter noen svinger og aggressiv kjøring var han oppe på en 2. plass. Etter mange forbikjøringer og tett kamp om 2. plassen var det Alf Marius som trakk det lengste strået igjen. ''Jeg er veldig fornøyd med å komme på 2. plass, etter en så tett fight med Dennis Moen og jeg er superfornøyd med pallplass.'' sier Alf Marius. Det ligger ute en onboradfilm fra finalen på Youtube linken vår.<---

 

 

Oskar Andrè hadde ikke kjørt gokart på 7 måneder, så dette ble ett lite comeback. Allerede på tidskvalifiseringen kjørte han fort. I heat 1 startet han på en 7. plass, og kjørte tøft, men manglet fremdeles en del på motorsiden. Oskar André kom i mål på en 4. plass. I heat 2 startet han på en 6. plass, fikk en god start og og holdt plassen sin igjennom de 11 rundene. ''Jeg mangler mye på motoreffekt, jeg skjønner ikke helt hva som er feilen, men vi skal jobbe med å finne det ut..'' Sier en lettere missfornøyd fører.

 


Oskar André og mekanikerteamet går igjennom motoren ved hjelp av Stian Sørlie Motorsport, og finner feilen. Nå kan han kjøre på fulleffekt og med ett godt startspor kan dette bli topp 5. Oskar André skulle starte på 3. startspor i X30 Challenge, og etter en kjempe start var det rett opp på en 2. plass, denne gangen var det mye mer effekt i gokartmotoren til Oskar André. Etter en hard fight med 2. plassen ble det en 3. plass på Oskar André.

''Jeg er fornøyd med at vi fant feilen, men er super gøy å komme tilbake eter så lang tid å fremdeles være topp 3!'' Sier Oskar André etter premieutdelingen.

 

 

12.05.2014

Bra start for Sandberg Motorsport i NM og Norgescup.

10. og 11. mai startet NM og Norgescup i asfaltracing på Vålerbanen i Solør

Sandberg Motorsport stilte for første gang med 2 førere i asfaltracing med bil.

Oskar André stilte til start i klassen Seven Racing og Alf Marius stilte til start i Formel Basic, dette var hans første løp med bil.

 

 

Begge fikk testet og kjørt seg inn på banen på fredag, og begge førerne fikk mange verdifulle runder.

 


Oskar Andrè kjørte veldig fort på tidskvalifiseringen, han kjørte inn til bestetid og ny banerekord, 0,6 sekunder foran neste mann. Den gamle banerekorden var 58.495, mens Oskar Andrè kjørte sin beste rundetid på 58.442.

Alt fungerte veldig bra, men var ikke 100% på oppsett på bilen, styringen kunne vært bedre.

''Jeg er super fornøyd med banerekorden, men jeg vet jeg kan kjøre enda fortere'' sier Oskar Andrè etter tidskjøringen.

 


Alf Marius kjørte også fort på sin tidskvalifiseringen, og han kjørte inn til en fin 4. plass, 1,6 sekund bak pole posision.

 


Finale 1 på lørdag gikk på tørt underlag, og her startet Oskar André i pole posision. Han kom ut som nr. 2 i starten, men var oppe i ledelse etter 1 runde. Ingen matchet tempoet hans, og Oskar Andrè vinner med 7 sekunder til 2. mann.

Yess! Utklassing! Alt fungerte som det skulle. Jeg beviser at jeg er raskest.’ Sier en veldig fornøyd vinner.

 


 

I den første finalen i Formel Basic som også gikk på tørt, startet Alf Marius i 4. startspor . Han fikk en god start og etter noen runder var han oppe på en 2. plass. Etter mange forbikjøringer og tett kamp om 2. plassen var det Alf Marius som trakk det lengste strået. Jeg er veldig fornøyd med å komme på 2. plass, etter en så tett fight med Dennis Moen og jeg er superfornøyd med pallplass i det første billøpet mitt.

 


Like før finale 2 skulle starte i Formel Basic begynte det å regne. Alf Marius startet på en 2. plass, han fikk en super start og gikk opp i ledelse, men en sladd gjorde at han falt ned igjen til 2. plass. Etter noen runder var det kampen om 3. plassen som var spennende. Alf Marius kjempet hardt og holdt 3. plassen, men etter noen runder tok han igjen en annen sjåfør med en runde, da han skulle kjøre forbi han på innersiden svingte plutselig han inn og crashet med Alf Marius pga han ikke så i speilene. Fronten på Alf Marius sin bil blir skadet og løsner. Men han tenker smart og går inn i pit-lane for å få festet den igjen, men taper masse tid på dette. Han kommer seg inn på banen igjen og etter 12 runder kjøring blir det til slutt en 6. plass. ''Jeg er ikke spesielt fornøyd med det som skjedde, men dessverre så kan slike ting skje. Uheldig kan man si, men racing er racing. Jeg har fått prøvd meg på regn for første gang, så nå må jeg ta med meg de positive tingene og finne de siste tiendelende for å stå helt øverst på pallen, sier en lettere skuffet Alf Marius.

Etter 2 av 10 Norgescuprunder ligger han på en fin 4. plass sammenlagt.

Neste løp for Alf Marius er på Rudskogen 7. og 8. juni.

 

 


Finale 2 i Seven Racing går også i regn, Oskar Andrè starter fra 7. startspor. Han får en veldig god start, og allerede på første runden er han på 1. plass, herifra og 15 runder til kjører Oskar André mye fortere enn resten av feltet, og vinner med hele 26 sekunder, utklassing.

'Jeg beviser at jeg også er raskest på vått føre. Alt har fungert perfekt denne helgen. Banerekord og vinner begge finalene! Jeg er super fornøyd! Jeg takker alle som har hjulpet meg denne helgen, og takker Tommy Østgaard for god oppfølging. Vi tar det ett skritt av gangen, sammen,  '' Sier Oskar André. Oskar André leder nå Norgesmesterskapet i
Seven Racing.

 

 


Neste løp for Oskar André er allerede 17. mai, da skal han kjøre VLN på Nurburgring Nordschleife i Tyskland sammen med Aesthetic Racing i en BMW.

Neste løp for Alf Marius er på Rudskogen 7. og 8. juni.

 

10.04.2014

Oskar André tar stort skritt i riktig retning

Oskar André skal kjøre sitt første løp i VLN, den tyske langdistanse serien.

Løpet går 12. april og er 4 timer langt, Oskar André skal dele bil med en

Nordmann, Rolf - Erik Hovland.

Han har fått muligheten til å kjøre en BMW 325i E90 i klassen V4.

 

''Dette er en super mulighet, nå vil jeg vise hva jeg er god for. Vis jeg viser god og stabil kjøring kan det jo hende jeg får kjøre flere løp. Men først av alt skal fokuset ligge på dette løpet.'' Sier Oskar André.

 

Mer info på www.vln.de.

 

03.04.2014

Sandbergbrødrene, førstesidestoff igjen!

Førstesiden av Raumnes,

 

Helside på side 18.

 

I denne artikkelen som Thomas Frigaard står det om Sandberggutta
som har blitt utvalgt som 2 av 6 stk inn i Tommy Østgaard Race Academy,

og hva dette innebærer.

 

02.04.2014

Sandberg Motorsport har inngått ett nytt samarbeid

Sandberg Motorsport ønsker Autocare AS/STP velkommen, og vi håper på ett
godt samarbeid både i 2014 og videre i fremtiden.

 

30.03.2014

Sandberg Motorsport har inngått ett nytt samarbeid

Sandberg Motorsport ønsker Stor Oslo Transport AS velkommen, og vi håper på ett godt samarbeid både i 2014 og videre i fremtiden.

 

29.03.2014

Sandberg Motorsport sto utstilt sammen med AB Trafikksenter

Lørdag 29. mars åpnet AB Trafikksenter avd. Jessheim sine lokaler. Sandberg Motorsport sto utstilt med Formel Basicbilen til Alf Marius.

Gå inn på vår facebook side og se bilder fra lørdagens events.

 

24.03.2014

Sandbergbrødrene forbreder seg til sesongen

Lørdag 22.03 var første test for Alf Marius, Sandberg Motorsport tok turen ned til Moss og Varna Kartring. Alf Marius skal i 2014 kjøre enkelte løp i gokart for asfalttrening, da Formel Basic er hovedfokus i 2014. ''Det var veldig godt å komme i gang etter en lang vinter. Å få kjøre på både vått og tørt allerede på første testen er veldig bra for å få bort litt rattrust'' Sier Alf Marius etter treningen.

 

Søndag 23.03 var Oskar André og Alf Marius på første individuelle test sammen med Tommy Østgaard Race Academy. Denne gangen var det simulatorkjøring som sto på planen. ''Etter 4 timer med læring og mange nye ting å tenke på, ser jeg forbedringer hele tiden. Nå er det bare å dra med seg disse forbedringene ut i løp, og ikke kun på simulator.'' Sier Oskar André. ''Jeg føler at dette kan hjelpe meg mye i starten av sesongen, når jeg nå skal inn i en helt ny gren for motorsport. Å gå fra gokart til formelbil er en stor overgang, og dette er ett viktig hjelpemiddel.'' Sier Alf Marius.

 

21.03.2014

Sandberg Motorsport har inngått ett nytt samarbeid

Sandberg Motorsport ønsker Bilia AS velkommen,
og vi håper på ett godt samarbeid både i 2014 og videre i fremtiden.

 

18.03.2014

Oskar André og Alf Marius er forsidestoff i Romerikes Blad

Forsiden av Del 2 i RB 18.03

 

Dobbeltside i Del 2 i RB 18.03

 

I denne artikkelen som Martin Holterhuset har skrevet, står det om Sandberggutta som har blitt utvalgt som 2 av 6 stk. inn i Tommy Østgaard Race Academy.

 

15.03.2014

Begge førerne i Sandberg Motorsport er tatt ut til Tommy Østgaard Race Academy

http://youtu.be/6jk1m8Ar9wI

 

Lørdag ble det offisielt at Oskar André Sandberg og Alf Marius Loe Sandberg er blitt tatt ut blant 6 stk i fra hele Norge.''Jeg føler at dette kan hjelpe meg til å perfeksjonere mine resultater i 2014. Jeg gleder meg!'' Sier en fornøyd Oskar André.

 

 

Alf Marius forteller litt her om hva som er bra med dette uttaket.

'' Tommy Østgaard Race Academy er Norges første racing akademi. Her skal vi få hjelp i forhold til media. Vi skal få hjelp å verdifulle tips på hvordan man skal vedlikeholde de vi har og få flere sponsorer. Vi kommer til å få muligheten til å utvikle våre kjøreferdigheter ved hjelp av simulatorkjøring. Vi skal også lære å perfeksjonere våre resultater ved hjelp av psykisk og fysisk trening. Vi kommer til å få personlig oppfølging på løp der vi kommer til å evaluere alle situasjoner i løpet av en racinghelg. Vi kommer også til å få hjelp i forhold til vår fysisk trening, som vil bli spisset spesielt mot asfaltracing.''

 

 

Sandberggutta har allerede blitt intervjuet om sesongen som kommer og videre karrieremål. Gå inn på denne youtube linken å se: http://youtu.be/6jk1m8Ar9wI

 

 

På pressekonferansen hadde en journalist fra Romerrikets Blad møtt opp, her intervjuer han Oskar André og Alf Marius.

 

Oskar André kommer i 2014 til å kjøre Norgesmesterskapet i Seven Racing, samt Skandinavisk Mesterskap 2014. Oskar André skal også kjøre noen utvalgte gokartløp i klassen X30 i samarbeid med det Norske teamet Motorsport24.

 

Alf Marius skal i 2014 kjøre Norgescup og Norgesmesterskap i Formel Basic.

 

14.03.2014

Sandberg Motorsport har inngått ett nytt samarbeid

 

Sandberg Motorsport har inngått ett samarbeid med Sjekk Punkt Bilverksteder.

Vi gleder oss til samarbeidet i 2014 sesongen.

 

13.03.2014

Sandberg Motorsport har inngått ett nytt samarbeid

 

Sandberg Motorsport har inngått ett samarbeid med Gardermoen Elektro AS.

Vi gleder oss til samarbeidet i 2014 sesongen.

 

05.03.2014

Vellykket utstilling med GT6 konkurranse

Fra 27. februar til 1. mars hadde Sandberg Motorsport utstilling på Eurosenteret på Vormsund, her hadde vi også en konkurranse med PS3 som hovedpremie. Vi hadde mange innom som var interessert i bilsport, og vi som har 2 førere som er medlem av KNA Oslo & Omegn kunne vi hjelpe alle med interessante medlemsfordeler! Se bilder fra utstillingen.

 

Før det braker løs!

 

Under finalen på søndagen.

 

Vinnerne av GT6 konkurransen!

Sandberg Motorsport gratulerer!

 

27.01.2014

Sandberg Motorsport har utstilling på Eurosenteret på Vormsund

Fra 27. februar til 1. mars står Sandberg Motorsport utstilling på Eurosenteret på Vormsund. Her stiller vi ut både biler og gokarter. Kom innom og se det nye designet til Alf Marius sin Basic bil! 

 

 

26.01.2014

Sandberg Motorsport stilte ut sin formelbil

Formel Basic hadde ett stort møte den 18. januar. Her hadde Sandberg

Motorsport sin formelbil utstilt, så alle de nye førerne kunne prøvesitte.

 

 

25.01.2014

Alf Marius bytter i 2014

Alf Marius bytter fra gokart til Formel Basic i 2014. Han har ventet lenge på dette, og nå som han fyller 14 år i mars, kan han kjøre Formelbil på de Norske og Svenske bilbanene. Sandberg Motorsport kommer til å stille med minst en fører å alle norske racingløp. Alf Marius trener nå for fullt og forbereder seg for en tøff sesong i ny bil.

'Jeg gleder meg veldig, det kommer til å bli tøft. Jeg er super motivert, men det er viktig å sette seg mål og jobbe mot disse. Mitt mål i 2014 er å ha pallplasseringer i enkelte løp.'' Sier en fornøyd Alf Marius.

 

12.12.2013

En viktig Tysklandstur

Helgen som var, 7. og 8. desember var Oskar Andrè en tur i Tyskland.

Denne helgen hadde han fått til ett møte, med ett racing team som kjører racingserien VLN i Tyskland. Her ønsker Oskar Andrè ett sete i 2014 sesongen, og nettopp dette var han nede å snakket om. Dette møtet var veldig positivt og teamet ville gjerne samarbeide med Oskar Andrè i 2014, og begge parter er nå i forhandlinger om prosessen fremover. En avis har plukket opp dette og laget en liten sak i dagens Romerikes Blad. Denne kan du lese under her.

 

 

10.12.2013

Mats Harnemark blir Oskar Andrè sin Mananger

Mats Harnemark blir Oskar Andrè sin Mananger foran 2014 sesongen. Mats er onkelen til Oskar Andrè, og har mange nyttige kontakter som vi allerede ser resultater av.

Vis dere vil snakke med Mats så kan dere treffe han på tlf. 0047 48233367.

Sandberg Motorsport gleder oss til samarbeidet.

 

25.11.2013

Norges Bilsportforbunds premiegalla 2013

Fredagen 22 November var Oskar Andrè, Svein Tore, og Alf Marius på Norges Bilsportforbunds premiegalla. Her skulle Oskar Andrè hente sin bronsemedalje fra Norgesmesterskapet i Seven Racing 2013. Her var det utrolig mange kjente fjes, blant annet Tommy Rustad og Dennis Olsen. Disse med flere hadde kjørt Race of Champions 2013 tidligere på dagen. Denne konkurransen vant Oskar Andrè i 2012, men fikk startnekt i år. Kanskje man ikke vil ha samme vinner flere år på rad.

 

Her er de 3 beste i Norge 2013!

 

'Jeg er veldig fornøyd med 3. plassen i NM etter en ganske trøblete sesong etter sommeren. Vi har funnet ut en del feil med Sevenbilen, som har vært grunnen til en svak sluttsesong. Vi fikk en opptur helt på slutten med Skandinavisk Mester og 2 seiere de 2 siste racehelgene.' Sier Oskar Andrè under premieutdelingen. 

 

01.11.2013

Sammendrag fra Verdensfinalen i gokartklassen X30.

16. Oktober til 21. Oktober dro Oskar Andrè til Frankrike og skulle kjøre Verdensfinalen i gokartklassen X30, IAME International X30 Challenge final 2013.

Dette løpet er ett av verdens største arrangement i løpet av gokartsesongen, og Oskar Andrè skal her kjøre i klassen X30 senior, den største og tøffeste klassen denne helgen.

 

 

Oskar Andrè var 1 av 6 Norske som skulle delta i denne klassen denne helgen, og 3 skulle kjøre for fabrikksteamet til MACH1 denne helgen. Oskar Andrè var en av disse 3.

Tirsdagen ankommer førerne banen og Oskar Andrè møter sin mekaniker for helgen, som het John Norris, en av Europas beste gokartfører. Han hadde tatt seg fri fra egen kjøring denne helgen for å hjelpe Mach1 teamet med sine nye førere.

Oskar Andrè hadde en god tone med teamet fra første stund og vi begynte med chassiset med engang, viktige ting som sittestillinger og rattstilling. Fordelen med John, var at han var akkurat lik lengde som Oskar Andrè, så han kopierte sin egen sittestilling for å se om den kunne passe Oskar Andrè, og den passet perfekt.

 

 

Kjøringen skulle foregå fra onsdag til søndag, med trening onsdag, torsdag, med tidskvalifisering og 2 heat på fredag. 4 heat på lørdag. Prefinalen og finalen gikk så på søndagen. I Oskar Andrè sin klasse var det 126 deltagere hvor på treningen ble delt inn i 4 grupper, der Oskar Andrè skulle kjøre i gruppe 1.

 

 

Treningen på onsdag begynte på tørr bane, gokarten var helt ny for Oskar Andrè, så trening var utrolig viktig onsdagen og torsdagen. Gokarten viste seg og passe veldig bra for Oskar Andrè som var en av de raskeste hele onsdagen og torsdagen. Fredagen kom og her måtte alt stemme for å få ett bra utgangspunkt til heatene.

Oskar Andrè fikk følge en motstander som han visste kjørte fort, så det ble ny personlig rekord på tidskvalifiseringen, kun 0,5 sekunder bak bestemann, dette ga Oskar Andrè en 44. plass, hvorav 31 av disse var hjemmeførere fra høyere nivå i Frankrike. Oskar Andrè kjørte ikke fortere enn dette i løpet av hele uken dem var der nede, så tidskvalifiseringen var godkjent. Av 126 førere ble alle delt inn i 7 grupper, A til G, og Oskar Andrè skulle starte i gruppe B.

 

 

Heat 1, startet på en 14. plass, men straks etter warm up runden kjente Oskar Andrè en varm vind som blåste han i ryggen, og allerede på runde 1 av 12 merket han at dette var eksosanlegget som pekte mot ryggen hans, dette kunne ikke fikses under kjøring så Oskar Andrè valgte å fullføre alle de 12 rundene med store smerter i ryggen. Dette resulterte i stort brannsår på ryggen og en 26. plass i heatet. Oskar Andrè var inne på sykestuen i 1,5 timer men kom tilslutt ut og var klar for neste heat.

 

 

Heat 2, startet Oskar Andrè på en 13. plass, med store smerter i ryggen tapte han masse plasser i starten og var nede på en 25. plass etter en dytt ut på gresset i tillegg. Det var nok vanskelig å holde fokus og kjøre fort å jevnt med smertene i ryggen, men Oskar Andrè kjørte seg opp igjen til en 19. plass.

 

 

Heat 3, Startet Oskar Andrè på en 13. plass. Nå var det lørdag og ryggen var litt bedre, og smertestillende var i full aktivitet. Starten gikk veldig bra, og Oskar Andrè kom ut av første sving som nr. 6, side om side med 5 mann, her ble han så påkjørt og måtte kjøre rett over en sjikane og tapte så 2 plasser. Dette heatet fungerte alt veldig bra, etter 2 runder lå Oskar Andrè rett i hekken på de 7 andre som lå foran seg og kjørte betyligere fortere, men uflaks igjen. Svart flagg ble vist til nr. 30, som er Oskar Andrè. Dvs, at han ble diskvalifisert fra heatet og ble dømt sist. Teamsjefen og Oskar Andrè var oppe hos dommerne og diskuterte avgjørelsen, men dommerne mente jeg hadde tjent 2 plasser på å kjøre over sjikanen. Vi lot være å protestere på dette siden jeg allikevel måtte kjøre inn og endte dermed sist.

 

 

Heat 4, startet Oskar Andrè på en 13 startspor. Nå var Oskar Andrè veldig revansjesugen, nå måtte han ha noen gode resultater. Starten går og han får en veldig bra start og kommer ut som 10. plass. Etter en halv runde kommer en annen konkurrent og klatrer oppå Oskar Andrè sin gokart og begge 2 drar av rett i en jordvoll ved siden av banen. Her blir begge stående, Oskar Andrè kaster seg ut av karten og løfter unna den andre gokarten og prøver å komme seg videre, men ligger 11 sekunder bak siste mann på en 33. plass. Oskar Andrè kjører igjen feltet og kjører seg opp til en 26. plass.

 

 

Heat 5, startet vår fører på en 13. plass. Oskar Andrè var nå uten mulighet til å komme seg til en A finale, og sjansen for å komme seg til en B finale var også på kanten, på grunn av uflaks allerede på fredagen. Starten gikk og Oskar Andrè datt ned til en 16. plass, men klarte og holde hode kaldt og kjørte fort. I løpet av 12 runder kjørte han seg tilbake til en 13. plass.

 

 

Heat 6, startet Oskar Andrè på en 13. startspor. Oskar Andrè måtte nå vinne heatet for å komme seg til en B finale, ellers blir det midten av en C finale. Etter en dårlig start av Oskar Andrè som datt ned til en 14. plass, klarte han ikke å øke tempo nå så endte det opp med en plass i C finalen. Han kom i mål på denne plassen. Nå kunne han bli som best 68. plass totalt.

 

 

Prefinale C på søndag og vått føre. Her startet vår mann på en 11. startspor. Nå kunne Oskar Andrè vise hva han var god for på regn. Dette var første gang for mange ting, første gang på Komet regndekk, første gang i Mach1 på regn, Første gang med frambrems på regn, første gang på denne banen på regn, Så dette kom til å bli kjempe spennende. Starten gikk og ut av første sving kommer Oskar Andrè ut på en 8. plass og i løpet av 6 runder ligger han på en 5 plass, og ting begynner å løsne sikkerlig hvor han går forbi både 4 og 3 mann på runde 7, men uflaksen skal komme her også. på den 8. runden mister Oskar Andrè drivkraften og ruller til siden, kjede hans har hoppet av og han detter da helt sist, ned på en 26. plass. Oskar Andrè monterer på igjen kjede og kjører de 4 siste rundene uten å ta igjen feltet.

 

 

Finale C, denne gikk også på vått føre. Dette er siste kjøringen i løpet av hele uken. Det var nå eller aldri! fra en 26. startspor skulle Oskar Andrè kjøre seg oppover. Her måtte han ha en knall start og ta mange plasser allerede på første runden, det var jo kun 15 runder. Starten går og Oskar Andrè henger veldig godt med, kjører forbi mange allerede i startsvingen og er allerede oppe på en 6. plass etter 1 runde! Etter ett så dårlig utgangspunkt kunne det henne at det ble ett brukbart resultat allikevel.

Runde på runde jager Oskar Andrè motstanderne sine og kjører seg opp til en 2. plass og ligger å jager 1. mann, men han skjønner at det dessverre er for langt opp til lederen. Kommer i mål etter å ha kjørt seg opp hele 24 plasser i finalen. 

Med dette resultatet ble det en 68. plass av 126 deltagere.

 

 

''Dette har vært en av karrierens mest berg og dalbane løpene jeg har hatt, aldri har jeg hengt så godt med verdenseliten, og så mye uflaks har jeg heller aldri hatt. Det blir mye når man får brannsår på fredag og har 5 heat igjen og prefinale og c finale. Jeg er fornøyd med Mach1 Motorsport, det har vært en opplevelse og være en del av ett fabrikks team. Hadde vi kjørt flere løp sammen hadde vi hatt mye gode resultater å glede oss til.'' Sier Oskar Andrè etter ett problemfylt race.

 

''Denne uken har jeg kjørt mot verdens beste X30 førere og jeg lå an til en klar A finale vis vi ser på tempoet, dvs. en av de 34 beste i verden. Men denne gangen også får vi ta med oss hva vi har lært og se hva vi kan bruke det til hjemme i Norge.''

 

''Jeg vil takke alle mine sponsorer som har hjulpet meg ned hit, hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke kjørt Verdensfinalen 2013. Tusen Takk! '' Sier Oskar Andrè

 

 

30.09.13

Skandinavisk Mester 2013

Oskar Andrè er Skandinavisk Mester i Seven Racing 2013!

 

 

Etter meget tette runder på lørdagen 28. september, endte det med en 2. plass i finale 1, nå kun 5 poeng før 2 mann i mesterskapet. Det var nå viktig å få en super start i finale 2. Oskar Andrè tok utfordringen på strak arm, han var raskest på tidskjøringen og visste hvor stor fart som måtte til for å vinne mesterskapet sammenlagt.

Oskar Andrè fikk en god start fra 4. startspor i finale 2 som gikk på søndagen 29. september. Han gikk rett opp på en 2. plass og etter den første runden ledet han med 2 billengder. Nå visste Oskar Andrè hva som måtte til, og satte opp ett tempo som ingen andre klarte og henge med, og vant med 10 sekunder. Oskar Andrè ble da Skandinavisk Mester 2013!

 

23.09.13

NM finale 2013 – Trøblete bil igjen.
14. og 15. September gikk NM finalen av stabelen på Vålerbanen. Her skulle Norgesmesterne 2013 kåres.
Oskar Sandberg stilte til start i klassen Seven Racing. Her lå han kun 19 poeng bak lederen i mesterskapet.
Det skulle kjøres 2 løp denne helgen, og totalt var det 40 poeng som skulle deles ut.
 
 
Oskar kjørte trygt og fort på tidskjøringen og kjørte inn til en 2. tid, Kun 0,1 sekund bak bestetid.
‘ Alt fungerte greit, ikke 100% på oppsett på bilen, men det tar vi i finalen’ Sier Oskar etter tidskjøringen.
 
 
Det begynte å regne til finale 1, her kommer Oskar i gang veldig bra og kjører mye fortere enn resten av feltet.
Ingen matcher tempoet, og Oskar vinner med 20 sekunder til 2. mann.
‘Yess! Utklassing! Alt fungerte sånn jeg ville. Jeg beviser igjen at jeg er raskest på regnvått føre.’ Sier en veldig fornøyd vinner.
Etter finale 1 satt teamet seg ned og regnet litt på mesterskapet, og fant ut at det ikke er langt opp til lederen.
‘Vi har regnet litt på resultatene nå, Lederen i mesterskapet ble 4 i dagens finale, dvs, at han må bli 3 eller bedre for å vinne mesterskapet.
Dette er kun vis Oskar vinner finalen i morgen. Dette er veldig spennende’ Avslutter teamsjef Svein Tore Sandberg.
 
 
Finale 2 gikk på søndag, og denne dagen er det tørt på banen. Oskar skal starte i 7. startspor, og er klar til å jakte på lederen.
Oskar er veldig uheldig i starten, får en stopp men kommer seg fort i gang igjen. Men nå er han 200 meter bak alle sammen.
Nå kjører Oskar det remmer og tøy holder, etter 2 runder rundt Vålerbanen er han oppe på en 3. plass og tar innpå teten.
Men så skjer det som så mange ganger før denne sesongen, Oskar får varmeproblemer med bilen og bilen mister effekt.
Han detter ned til en 4. plass og taper masse tid til lederen. Oskar holder tempo oppe så 4. plassen er innen rekkevidde,
men så får 3. plassen ett tekniskproblem og må bryte. Da rykker Oskar opp til 3. plass og kommer inn 7 sekunder bak vinneren.
‘Teknisk problem igjen, dette har vi sliti med hele sesongen med denne bilen. Nå må vi gjøre noe drastisk for at det skal holde.
NM røk i dag, vi fikk 3. plass totalt i NM og det er bra med tekniske problemer som vi har hatt. Jeg er fornøyd og dette er ett bra resultat.’ Kommenterer Oskar etter finalen.
 
 
Men nå er det full satsning på Skandinavisk mesterskap som går 28. og 29. sept. Her leder Oskar med 10 poeng.
Dette er en bane hvor Oskar har gjort det veldig bra tidligere, så her satser vi på seier.
 
Oskar skal også til Frankrike i Oktober den 15. – 20, her skal han ned å kjempe mot verdenseliten i gokartklassen X30.
Mer info kommer om dette.

 

03.09.2013

Transportmesse 2013 på Gardermoen

Sandberg Motorsport skal stille ut sevenbilen og gokarten under den årlige Transportmessen på dragracing stripa på Gardermoen.

 

Da er det bare å ta turen innom vis dere er på plass.

 

Fra torsdag 5. til lørdag 7. September.

 

Vell møtt!

 

31.08.2013

Bråruddagen 2013

Sandberg Motorsport stilte ut sevenbilen og Gokarten til Oskar Andrè under Bråruddagen 2013. Her var det mange interesserte som hadde mange spørsmål rettet mot motorsport. Barna fikk prøvesitte gokarten og sevenbilen ble startet opp og lagde veldig til leven, til barnas store begeistring.

 

 

Sandberg Motorsport takker alle for en fin dag, selv med litt regn.

 

 

 

27.08.2013

Sandberg Motorsport – RacingNM Runde 7 og 8.

Lørdag 24. August stilte Sandberg Motorsport til start i NM runde 7 og 8.

Oskar Andrè lå før denne helgen kun 19 poeng bak lederen i mesterskapet.

‘'Det skal fremdeles deles ut 40 poeng denne sesongen så ingenting er avgjort ennå.’’ Sier Oskar Andrè

 

Foto: www.camillast.com

Kvalifiseringen begynte bra med en 3. plass, kun 0,5 sekunder bak 1. plass.

‘’Rudskogen er 3,4 km lang så dette er ingenting, det kunne like gjerne vært meg som sto først i dag.’’

Sa en fornøyd Oskar Andrè etter kvalifiseringen.

 

Første finale NM runde 7, Kommer bil nr. 84 ut fra starten som nr. 3.  De 4 første ligger veldig tett, og det blir endel sammenstøt.

Oskar Andrè detter ned til 4. plass og man ser at bilen blir veldig glatt.

‘’Det var veldig trangt i starten, det var flere sammenstøt allerede før første sving. Vi var vell 4 stk som kunne vinne i dag.

Men jeg mistet bremsene og da er det vanskelig å holde tempoet oppe. Er vell ikke fornøyd med en 4. plass i mål,

men det kunne gått mye verre, å kjøre uten trygghet i bremsene er ikke bra. Håper at neste finale blir bedre!’’ kommenterer han etter finalen.

 

 

NM runde 8, der startet Oskar Andrè i 4. startspor. Fikk en super dårlig start og kommer ut av starten som nr. 8,

Etter 1 runde er han oppe på en 5. plass igjen.

Etter endel fighter i front kommer Oskar Andrè seg oppover i feltet, kjører forbi 4. plassen og siktet er rettet mot pallplass.

Angrepet skjer og 3. mann legger seg inn i siden på bilen til Oskar Andrè, mister mye fart og taper 3. plassen.

3. plassen holder helt inn, og teamet er fornøyd. Oskar Andrè sier at han hadde ingen clutch igjen etter 2 runder.

‘’Jeg er fornøyd med å ikke ha tapt ett poeng til lederen i mesterskapet. Nå har det tettet seg til veldig og vi er 4 som kan vinne sammenlagt!

Jeg må si at siden vi har hatt problemer i helgen må en pallplass være bra.’’ Sier Oskar Andrè

 

Foto: www.camillast.com

 

Neste nå er Norgescup finalen i gokart for Alf Marius på Rudskogen Motorpark allerede neste helg(31.08 – 01.09)

 

Neste lørdag(31.08) stiller Oskar Andrè ut sin Sevenbil og Gokart på Brårud dagen.

Her skal vi vise sponsorer og for å vise frem utstyret til lokalsamfunnet.

 

30.07.13

Vanskelig helg for Sandberg Motorsport

Helgen 26. - 28. juli var Oskar Andrè og Sandberg Motorsport på plass på Kinnekulle Ring, for å kjøre NM runde i Seven Racing.

Runde 5 & 6 skulle kjøres denne helgen og Oskar Andrè skulle for første gang denne sesongen kjøre sin egen bil. ''Vi har brukt en del av sesongen til å få ferdig min egen sevenbil, det er en risikabel avgjørelse å ta, siden vi ikke har fått testet bilen. Jeg ser positiv på å få kjøre min egen bil, Det er svært vanskelig å kjøre 100% med en leid bil, men denne helgen skal det gasses!!''

 

 

Problemene begynte allerede på torsdagen, da var det testdag på Kinnekulle. ''Motoren går ikke som den skal og vi bruker hele torsdagen på å få fikset denne feilen. Heldigvis fikk vi tak i en ekspert i faget og da fant vi problemet.'' Sier en lettet Teamsjef, Svein Tore Sandberg.

 

 

Fredag går motoren riktig bra og Oskar Andrè kjører inn til en bestetid på den siste treningen. Kvalifiseringen gikk over 15 minutter og Oskar Andrè har tatt bestetid i 2 av 3 kval før i år, så teamet var spent om det skulle holde denne gangen også.

''Vi valgte å gå ut og sette noen gode runder med en gang, for å så gå i pit for å spare dekk'' Dette fungerte utmerket og 10 minutter ut i kvalifiseringen var Oskar Andrè raskest. Så kommer en konkurrent og er raskere. ''Planen var å se om de andre kjørte fortere, vis dem gjorde det skulle vi ut igjen, og kjøre en oppvarmingsrunde og en bestetid runde.'' forklarer Oskar Andrè.

Oskar Andrè kjører ut på banen, og setter bestetid som planlagt, med kun 0,1 sekund. ''Yess! Vi starter først i morgen, alt gikk som planlagt, bilen fungerte som den skulle og vi er super fornøyde med 3 strake kvalseiere'' Sier en fornøyd Oskar Andrè.

 

 

Lørdag skulle det kjøres en finale på 12 runder, og Oskar Andrè starter først. Starten går, og han kommer ut som 2. mann. I 4 runder ligger 4 stykker veldig tett, og Oskar Andrè på en 2. plass. Så skjer det ting som ikke skal skje, motoren i bil 84 begynner å miste krefter. Oskar Andrè detter ned til en 4. plass og kommer i mål ett stykke etter 1. plassen. ''Vi var på vinner sporet de første rundene, men jeg tror nok at jeg hadde kommet lenger opp vis det ikke hadde skjedd noe med motoren, håper vi får fikset det til morgendagens finale.'' Sier en meget skuffet Oskar Andrè.

 

 

Søndagen kommer og vi har funnet ut at motoren gikk for varm og mistet krefter av den grunn. ''Vi har oppgradert kjølesystemet på bilen så den ikke skal gå varm, så nå får vi bare krysse fingrene.'' Oskar Andrè skulle starte på en 4. plass. Rett før starten kommer det noen regndråper, og hele sevenfeltet må gamble på hva man skal sette opp bilen på. '' Vi valgte å gå ut med tørrværs oppsett, for det så ikke så faretruende ut, men det ble vist for vått.'' Starten går og allerede her ser alle at bil 84 ikke kommer i gang. Oskar Andrè sliter atter en gang med motoren, og kjemper for å få med seg fart over langsiden på Kinnekulle Ring. Oskar Andrè ligger bakerst, men klarer og kjøre seg opp til en 5.plass. 4. plassen ligger rett foran og Oskar Andrè kjemper for harde livet for å komme seg forbi, men blir tatt igjen på langsiden. Etter langsiden kommer det en lang og krapp sving hvor Oskar Andrè ligger tett bak Jeanette Malm som da ligger på en 4. plass. Plutselig smeller det foran på bil 84, og Oskar Andrè klarer å kjøre på bakenden på bilen foran. Med 4 låste hjul klarer Oskar Andrè ikke unngå å treffe Jeanette Malm. Går deretter av i sandfellen og kan konstatere at bilen er skadet og det ikke er noe poeng og kjøre videre. ''Det var en idiotisk manøver av meg i enden av langsiden, jeg burde ikke ha ligget så nærme når det er så glatt. Jeg beklager på det sterkeste at jeg traff Jeanette og håper at det ikke ble store skader på hennes bil. I tillegg er jeg utrolig skuffet over det som har skjedd i helgen. Vi har ikke fått ting til å fungere og da fortjener vi heller ingen god plassering tilslutt. Det er mange poeng som skal deles ut i NM så ting ser ikke mørk ut, og vi får ta denne helgen med oss og se på det positivet. Jeg hadde bestetid på Kvalet, og når ting fungerer som det skal kjører jeg raskest.'' Sier Oskar Andrè etter finalen på søndagen.

 

 

10.07.2013

Knutstorp og Svensk Sportsvagnsmeeting

Oskar Andrè kjørte løp i Seven Racing i Svensk Sportsvagnmeeting på Knutstorp i Sverige i helga.
Det var de 2 første løpene i Skandinavisk Mesterskap.
Dette er Nordens største billøp, med totalt 325 deltagere. 
 
 
I Seven Racing var det norske, svenske og danske deltagere.
Det ble en klar seier i begge løpene.
Den første vant han med 7,5 sekunder og det andre med 4,5 sekunder. Det ble også banerekord.
Han leder nå Skandinavisk Mesterskap i Seven Racing.
 
 
Hittil i år har Oskar Andrè vunnet 5 av 6 løp i Seven Racing.
Han leder Skandinavisk Mesterskap og er nr. 2 i NM, kun 2 poeng bak lederen.
 
Det ligger ute film fra helgen på Youtube, se linken over.
 
10.06.2013

Banerekord og ny seier på Rudskogen Motorsenter

Helgen 7. til 9. Juni var det ny NM runde i racing. Dette var runde nr 3 og 4, og skulle gå på Rudskogen Motorsenter. Oskar Andrè som vant begge de første rundene på Vålerbanen og ledet NM sammenlagt var stor favoritt til å vinne denne gangen også. 

Fredag 7. var dagen for å este og finne rett oppsett på bilen. Oskar Andrè kjørte 5 treningspass og hadde godfølelsen inne.

Lørdagen begynte med en tidskvalifisering, her stemte alt. Bilen gikk veldig fint og Oskar Andrè gjorde jobben. Ny banerekord etter kun 4 runder. Ingen hadde fått opp farten og ingen slo tiden som Oskar Andrè satte.

 

 

Finale 1 startet han i 1. startspor. Fikk en bra start, og kjørte fra feltet. Alt så ut til å bli enda en ny seier, men man vinner ikke før flagget vises. Siste runden sakker Oskar Andrè ned farten veldig, han har åpenbart ett problem med bilen. Han må bryte og får kun 2 mesterskapspoeng. Feilen som gjorde at han måtte bryte var en knekt drivaksel. Oskar Andrè sa etter finalen ''Teamet hadde funnet oppsettet på bilen og jeg lå å kontrollerte farten. Men man må til mål for å vinne.''

 

 

Finale 2 gikk på søndag, her skulle Oskar Andrè starte i 8 startspor. I Seven Racing snus de 7 første og etter dette gjelder den beste rundetiden. Han kom ut fra starten på en 6. plass, men etter kun 4 runder ledet Oskar Andrè. Denne finalen var han bestemt og kjørte inn banerekordtider flere ganger. Tilslutt vant han med over 10 sekund, og ny banerekord. Ingen har kjørt fortere med en sevenbil på Rudskogen før. 22 nye mesterskapspoeng! '' Der satt'n. Yess! når er vi 2 poeng bak lederen sammenlagt, vi fikser dette sammen!''

Vil dere se mer på resultatene? http://www.racingnm.no/hjem/resultater/2013/

 

 

 

Neste event for Sandberg Motorsport er Norgescup i gokart, 21 - 23.06 på Sigdal Motorsenter.

Der skal Alf Marius kjøre i klassen KF3.

 

04.06.2013

NAF løpet 2013

1. juni skulle Oskar Andrè og Alf Marius kjøre gokartløp på Håskenheim i Andebu. Alf Marius i klassen KF3 og Oskar Andrè i klassen X30. Alf Marius har kun kjørt 3 løp i denne klassen før vi kom til Andebu, så dette løpet skulle brukes som nyttig læring. Oskar Andrè var en av forhåndsfavorittene, og var klar til å kjempe om en pallplass.

Alf Marius fikk trent hele fredag, så han var klar lørdags morgen.

Han begynner med en 9. tid av 15 stk.

Oskar Andrè fikk en 4. tid av 19 stk.

Alf Marius fikk en god start og holdt tempo til teten men mistet en plass og kom inn på en 10. plass. Startet 10 i andre heat og hadde en veldig dårlig start, var nesten sist men kjørte seg opp igjen til en bra 7. plass. Dette ga han startspor 9 i finalen.

Oskar Andrè startet på en 4 startspor og hadde en god start, holdt 4. plassen inn og kom i mål rett etter lederen. I heat 2, startet han igjen på en 4. plass, fikk igjen en fin start og han godt med. Når det gjenstår 2 runder igjen, attakkerer Oskar André og i løpet av 2 svinger ligger han i ledelse. I mål kommer Oskar Andrè inn med en liten luke til 2. mann, så dette så lyst ut til finalen. Han fikk 2. startspor i finalen, fikk en helt elendig start og datt ned til en 4. plass med en gang, men fikk kjørt fordi en konkurrent og lå ann til en pallplass. Men etter flere runder på 3. plass kommer flere av konkurrentene sterkere mot slutten og dyttet Oskar Andrè ned til en 6. plass. I mål kom han inn på en  5. plass, etter å kjørt forbi en på den siste runden. Totalt i X30 Challenge etter 2 cuprunder ligger Oskar Andrè på en 8. plass.

 

Neste event for Sandberg Motorsport er NM runde 2 og 3 i racing på Rudskogen Motorsenter.

 

15.05.2013

Åpningshelg for begge førerne i Sandberg Motorsport

Norgesmesterskapet i Seven Racing hadde sin åpningshelg i helgen som var. I år kjøres det 10 løp og 10-12 mai gikk finale 1 og 2. Sandberg motorsport hadde ikke sin løpsbil klar, så Oskar André måtte leie en bil denne helgen. Ting så ut til å gå veldig bra, med bestetider allerede de første treningspassene kunne teamet konstatere at ting gikk ''på skinner''.

Etter flere treningspass på fredag, fikk bilen Oskar André kjørte, problemer med girkassen. Her måtte noe gjøres før lørdags morgen. Teamet konstaterte at vi måtte bytte girkassen. Siden Oskar André var alene denne helgen uten pappa, hadde vi fått hjelp fra venner og kjente, som skulle få en mekkehelg dem sent vil glemme. Vi fikk tak i en brukt, standard girkasse.Vi begynte å demontere motor og girkasse. Klokken 03:00, natt til lørdag var vi ferdig med bilen og kunne gå til sengs. Etter mye skruing var teamet lettet over at bilen fungerte, på warm up'en lørdag morgen. I tidskjøringen fikk Oskar André en 4. tid og var spent før start. Finale 1 skulle starte kl. 17:30, og vi sto klare. En god start fra 4. startspor, så tok det kun 1 runde før Oskar André var i tet. Her kjørte han raskest og fikk en betryggende luke og kjørte inn til seier. ''Endelig fungerte bilen perfekt og vi knuste resten! Etter all slit så løsnet det nå! Yess! seieren er ikke min, den er teamet sitt!!'' avslutter en superglad vinner. Søndag begynner rolig med en warm up på regn. Oskar André merker att noe er galt med bilen. Mekanikerne tar bilen inn og konstaterer defekt bakaksling. Enda er å skru på. Vi får tak i en differensial og får byttet denne, kun 15 minutter før finalen blir vi ferdig og føreren var klar. Oskar André starter fra 5 startspor siden de 5 første snur utifra resultatene fra finale 1.

Starten gikk og Oskar André hang godt med. Etter kun 1 runde lå han nr 2, tett bak førstemann. Oskar André attakkerer og kjører i fra feltet og kruser inn til seier med over 10 sekunder. ''YESS! dobbelt seier. Vi leier bil i helgen, bare for å få med poeng. I fjor fikk jeg 0 poeng den første helgen og i år har jeg 40! Helt utrolig! Jeg ønsker å takke alle som er med meg i helgen, dere er utrolige!'' Sier Oskar André med gledes tårer i øynene.

 

29.04.2013

Vårløpet 2013

Lørdag 27. april arrangerte KNA Varna, Knut Bjerkes Minnesløp på Varna Kartring ved Moss. Her skulle begge førerne fra

Sandberg Motorsport kjøre mot Norges beste gokartsjåfører.

Alf Marius kjørte i klassen KF3, dette var det første løpet i denne klassen for Alf Marius. Oskar Andrè skulle kjøre i klassen X30, denne klassen vant han i fjor, så han hadde favorittstempelet for dette løpet. Alf Marius begynte bra med å ligge midt i feltet på warm up'en og tidkjøringen. I de to innledende heatene kjørte Alf Marius stabilt og bra, hadde effektive starter og kom inn på henholdsvis 8. plass og 6. plass. I finalen startet han på 8. startspor, i starten kom han ut på en bra 4. plass og holdt tempoet til de fremste. Etter mange tighte fighter måtte Alf Marius slippe 2 stykker forbi, i kampens hete kom han litt utenfor banen, gikk på bremsen og snurret ut av banen. En skuffet Alf Marius sa etter finalen
''Nå hadde vi funnet riktig oppsett, denne gangen var det meg.''

Oskar Andrè begynte bra på warm up'en og tidkjøringen. Startet på en 2. plass og en 3. plass i innledende og kom inn på en 3. plass og en 2. plass. I finalen skulle Oskar Andrè starte på en 3. plass. Ute på warm up runden skjedde det som ikke skulle skje. Gassvaieren røk og det så ut som Oskar Andrè måtte bryte finalen før den hadde startet. Men nei da, Oskar Andrè kommer ut på banen igjen uten gassvaier, dvs. Han kjører 11 minutter med en hånd på rattet og en hånd ned på gassen. Oskar Andrè startet bakerst, nr. 22, og kom inn på en respektabel 15. plass. ''Jeg hadde ett mål da jeg kjørte ut på banen igjen. Å det var å fullføre, og ikke bli sist. 15 av 22, jeg er fornøyd med helgen, lå ann til å ta en pallplass. Men når sånt skjer er det bare å kjøre på og ikke gi seg.''

Neste event er Norgescup på Ålesund Kartring for Alf Marius og Norgesmesterskap i baneracing på Vålerbanen for Oskar Andrè.

 

 

 

19.04.2013

Tyskland

Oskar Andrè har lenge hatt en drøm om å kjøre racingbil på Nurburgring Nordschlife. Denne banen er legendarisk blant racingførere. Oskar Andrè fikk muligheten til å teste en racing bygd BMW rundt nettopp denne banen. ''Det var en kjempe opplevelse å se banen og ikke minst kjøre på den. Jeg hadde forhåpninger om at dette ble bra, men såå bra hadde jeg aldri tenkt på. Jeg er super fornøyd med helgen og jeg har blitt kjent med noen viktig nøkkelpersoner i VLN, den tyske langdistansecupen. Jeg håper kanskje jeg kan få til ett løp eller to i løpet av sesongen, men det kommer ann på penger.'' Neste Sandberg Motorsport skal på er Vårløpet på Varna Kartring den 27.04.

 

 

20.03.2013

TUSEN TAKK!

Sandberg Motorsport ønsker SKAB Norge velkommen, og vi håper på ett godt samarbeid både i 2013 og videre i fremtiden.

SKAB - Spesialkarosser AB driver med spesialpåbygg til lastebil, SKAB har bygget den kjente ''smøretraileren'' til Norges landslag i skisporet. SKAB bygger nå også den nye traileren, som blir 2 etasjer og mye større enn den gamle. mer info? www.specialkarosser.se/no/ 

 

16.03.2013

Gratulerer!

Sandberg Motorsport gratulerer Alf Marius med 13 års dagen!

 

10.03.2013

Bilder fra Sandberg Motorsport

Nå har det kommet en stor oppdatering i fotogalleriet til Sandberg Motorsport. Se bilder fra treningsleiren i Belgia!

 

09.03.2013

Sesongåpning for Sandberg Motorsport

Nå har Oskar Andrè og Alf Marius fått smake på sesongen 2013, etter en uke med Stian Sørlie Motorsport på gokartbanen i Genk.

Her fikk begge guttene kjørt veldig mange runder rundt en 1,2 km lang bane. Alf Marius kjørte jo KF3 for første gang sammen med mange andre som kjørte like rundetider. Med mange fine fighter, og mye varierende forhold er begge guttene fornøyde. Neste gokart event blir trening i påsken på Varna Kartring.

 

 

 

05.02.2013

Terminliste 2013

Da er termilisten for Sandberg Motorsport ute! 

 

31.01.2013

Sesongoppladning

Oskar Andrè og Alf Marius ligger nå i trening frem til sesongstarten som Sandberg Motorsport tar i Belgia på Genkbanen med Stian Sørlie Motorsport. Her skal Alf Marius kjøre fra Onsdag(26.02) til Søndag og Oskar Andrè skal kjøre fra Fredag til Søndag.

I fjor vant begge Sandberg brødrene åpningsløpet, så teamet har bestemt at dette blir en del av sesongoppkjøringen.

Teamet har begynt og forbrede utstyret til disse treningsdagene, å begge førerne er klare til ett nytt og spennende motorsport år!

 

22.12.2012

Sandberg Motorsport

Det er stille på motorsport fronten for begge Sandberg gutta. Snøen laver ned og det er kaldt ute, mørke kommer tidligere og ombygging av racingbil og gokarter er i full gang. Oskar Andrè og Alf Marius har alltid hatt en fordel innen racing idretten. Begge er i god fysisk form og klare til sommeren på ett riktig tidspunkt. Dette fikk vi bekreftet da Alf Marius vant det første løpet i sesongen, det samme gjorde Oskar Andrè. Sandberg Motorsport sin hemmelighet er å drive med andre idretter enn motorsport på vinteren.

Oskar Andrè og Alf Marius konkurrerer i svømming sammen med svømmeklubben Ullensakersvømmerne. Denne idretten har vi i teamet valgt fordi vi mener dette er en bra idrett som gjør at kroppen til begge guttene er i topp fysisk stand og er forbrett på harde tak på de norske banene. Nå under julen er det en liten juleferie, før det blir trening og svømmekonkurranser nesten helt til det første løpet i Norge. Oskar Andrè har i Januar 2 konkurranser, ett i Oslo og ett i Trondheim. Alf Marius skal på 1 konkurranse i Januar og det er denne i Trondheim. Motorsport sesongen starter med treningsleir med Stian Sørlie Motorsport. Her skal begge guttene til Genk som ligger i Belgia. Her kommer Alf Marius til å få mange runder i sin nye klasse, KF3. Oskar Andrè skal også nedover og kjøre med sin X30, og han håper at flere fra den norske serien tar seg en tur nedover.

Men nå er det Jul og da skal man kose seg med familie, julemat og masse pakker under juletreet.

 

Sandberg Motorsport ønsker alle samarbeidspartnere, Sponsorer, Konkurrenter, og alle andre en riktig God Jul og ett godt nytt år!!

 

23.11.2012

Race of Champions 2012

Stemningen var til å ta og føle på da flere av Norges beste bilsportsutøvere entret Harald Huysman Karting for å delta i årets Race of Champions. Her var Oskar Andrè invitert for å være med å kjempe sammen med Tommy Rustad, Andreas Bakkerud, Dennis Olsen med fler. Oskar Andrè startet med å ta en 3. tid på tidkjøringen. Bare 0,2 sekunder bak Tommy Rustad og 0,1 sekunder bak Andreas Bakkerud. I A - finalen i Race of Champions snur man rekkefølgen av de 6 beste, så Oskar Andrè hadde startspor nr. 4. Han kommer raskt i gang i starten, og kommer seg opp på en 3. plass, bak Anders Kjær. Kommer seg fordi han og opp på en 2. plass, allerede på første runden. Henrik Furuseth leder, Oskar Andrè er nr. 2 og Anders Kjær på en 3. plass. Oskar Andrè følger Henrik tett og tar en smart forbikjøring. Oskar Andrè klarer og holde seg foran Henrik helt til mål og tar seieren i det mest prestisjefylte løpet i hele året. Oskar Andrè vant løpet hvor Europamestere og morgendagens Formel 1 stjerner er med. '' Dette er helt utrolig, her kommer jeg og kjører fra Norges eliten i motorsport. Dette er årets happening og alle vil vinne. Nå har jeg bevist at jeg er god nok! ''

Les mer på www.rallyrykter.no.

 

 

01.11.2012

Klubbmester for KNA Varna

Oskar Andrè fikk delt førsteplass i klubbmesterskapet for Production, for KNA Varna. Alf Marius ble nr 2 i sin klasse Jr. 60.

 

23.10.2012

IAME X30 Challenge - Verdensfinale

Tidkjøringen gikk ikke etter planen, Oskar Andrè fikk ingen perfekt runde og endte nede på en 71. plass. Siden det var 90 deltagere ble det A-B-C-D-E deling i de innledende heatene, og Oskar Andrè skulle starte 29 i alle de 4 heatene. Heat 1 gikk fint, en ok start og karten fungerte fint og ble tilslutt 18. plass. Heat 2 gikk litt tyngre, dårlig start, men kjørte seg opp til en 24. plass. Nå lå Oskar Andrè ann til å få en finale plass, men så lett skulle det ikke gå. Heat 3 fikk han en kjempe start og var oppe på en 16. plass med en gang. Etter 3 runder ble Oskar Andrè dyttet ut i en sving, kom utenfor banen og mistet kjede på karten. Da ble det en 32. plass. Heat 4, her måtte alt gå bra. Oskar Andrè kommer inn i startsekvensen, lyset går og han får da en kart i siden med en gang, som da ødelegger det ene styrestaget. Oskar Andrè mister da all styring på karten, blir dyttet ned i første sving og treffer en annan kart. Da knekker yttligere ett styrestag og bøyer rattstammen på karten. Dette gjør da at Oskar Andrè ikke kom til en finale. Oskar Andrè var utrolig skuffet over dette, det kunne ikke gått værre. Som en liten trøst fikk han lov til å kjøre B finalen i en annen klasse sammen med 18 andre fra sin egen klasse. Her tar Oskar Andrè en 3. plass og blir nest beste Norske.

 

17.10.2012

Frankrike

Da har teamet fått satt opp telt og Oskar Andrè og Amund har satt sammen gokarten og er klare til test i morgen. se bilder i fotogalleri.

 

17.10.2012

Frankrike

I går ankom Oskar Andrè Lyon og fikset hotell. I dag blir det å fikse utstyret så dette er klart til i morgen. Oskar Andrè er super spent og gleder seg til å få mange viktige runder ute på gokartbanen Actua Circuit Lyon. Dette blir bra!

 

 

14.10.2012

Nå er vi i gang!

Da har Oskar Andrè levert utstyret til Stian Sørlie Motorsport, som skal transportere alt utstyret ned til Frankrike og Verdensfinalen i gokart i klassen X30! Oskar Andrè drar ned til banen i Lyon på tirsdags morgen og kjører løp torsdag 18. til søndag 21. Oktober.

''Dette kommer til å bli utrolig gøy. Her er det 90 deltagere som vil vinne og alle kjører like motorer, så det er ingen som har direkte fordel. Det kommer til å bli kjempe tøffe heat og finaler, men vis alt stemmer perfekt, er jeg med å kjemper om topp plasseringer, det vet jeg!'' sier han. Oskar Andrè skal ha med seg en spesialist som mekanikker til dette løpet. ''Jeg skal ha med meg en mekanikker til Frankrike. Jeg mener selv at han er Norges beste mekanikker. Det blir bra og fokusere bare på kjøringen for min egen del, og ikke på å skru gokart i tillegg. Jeg er super motivert og klar for å kjøre så fort jeg kan. Det er nå det gjelder!'' smiler Oskar Andrè. 

Vil du følge med på Livetiming fra Lyon? Klikk her!! 

For mer info, gå inn på X30 World eller X30 Norge.

 

 

05.10.2012

Seier til Oskar Andrè i Danmark
5. og 6. runde i Skandinavisk Mesterskap i Seven Racing ble kjørt på Jyllandsringen i Danmark 29. og 30. September. Fra Sandberg Motorsport stilte Oskar Andrè til start. 

Les Pressemelding her.

10.09.2012
Treningshelg med ca. 150 runder og Klubbmester i Sverige
Den helgen som var, 8. og 9. september, kjørte Alf Marius trening på Trøgstad og i Uddevalla. Oskar Andrè sto som mekanikker og fikk gokarten i gang så Alf Marius fikk masse kjøretrening. Det ble ca. 150 runder i løpet av helgen og nå er Alf Marius snart klar til Høstfinalen, som er det siste gokartløpet til Alf Marius denne sesongen. På Uddevalla var det klubbmesterskapsløp, her stilte vi og Alf Marius kjørte veldig fort i finalen og vant! Så Alf Marius ble Uddevalla's klubbmester 2012! Gratulerer til Alf Marius!

 

 

06.09.2012

Norgescup avslutning på Elverum

Denne helgen 1. og 2. September, kjørte Alf Marius løp på gokartbanen som ligger ved Elverum. Alf Marius slet med karten, han kjørte utrolig fort de 3 første rundene, men når en omgang og en finale er på over 10 runder går ikke det bra i lengden. Alf Marius kjempet tappert, ble snurret i starten og datt ned helt bakerst i finale 1. Kjempet seg opp fra en 19. til 13. plass. I finale2 fikk Alf Marius en kjempe start og var veldig bra med, men denne gangen snurret det en konkurrent foran han og da ble han stående. Alf Marius kom seg på banen igjen langt bak feltet, klarte å kjøre seg opp 3 plasseringer, så det ble en 16. plass i finale 2. Denne helgen fikk føreren fra Sandberg Motorsport bevist at dem gir seg aldri, forbikjøringer klarer dem og det er bare å se frem til neste løp. Alf Marius er selvfølgelig veldig skuffet, så nå er det trening på Trøgstad og Udevalla i Sverige til helgen som er neste på programmet.

 

27.08.2012

Rudskogen Motorfestival

Helgen 25. og 26. August var det åpning av Rudskogen Motorsenter. Her sto Oskar Andrè utstillt med sevenbilen for N7CC. Dette var for å promotere klassen og få inn flere rekrutter. Denne helgen ble det ingen konkurransekjøring, men med godt humør og strøken bil, viste vi fram bil og film fra en egen stad sammen med Jørn Martin Aalerud. Teamet følte helgen gikk knirkefritt og nå er teamet klare for en helg på Starmoen gokart! Her skal Alf Marius kjøre Norgescup runde i gokart og han stiller til start i klassen jr. 60. Alf Marius liker denne banen og vis han får ting til å fungere optimalt er han med å kjemper i toppen. Håper vi kanskje får se noen kjente, vis du kommer innom er det bare å si hei!

 

22.08.2012

Uhellet fortsetter for Oskar Andrè

Helgen etter gokart NM, den 18. og 19. August, var det NM runde i Seven Racing på Vålerbanen i Solør. Uhellet fortsetter, her fikk Oskar Andrè motorhavari på lørdag morgen. Da måtte hele Sandberg Motorsport teamet hjem i verkstedet for å bytte til en annen motor. Oskar Andrè, Svein Tore, Alf Marius, Per Arne Bergerskogen og Christian Sæther begynte og ta ut den gamle motoren klokken 12:00. Klokken 04:40 på natten, startet den nye motoren. Da var det bare å pakke sammen og komme seg til Vålerbanen så fort som mulig. Klokken 10:00 var det tid for warm up, Oskar Andrè var klar i bilen. Alt fungerte optimalt med den nye motoren og teamet kunne nå puste lettet ut.

Siden Oskar Andrè ikke fikk kjørt Finale 1 på lørdag, måtte han starte helt nede på en 14. startspor. Han fikk en god start og hadde ett høyt tempo. Kjørte seg helt opp til en 5. plass, og hadde heng på teten. Skulle Uflaksen snu? Nei da, Oskar Andrè gikk på inneren av 4. plassen, her treffer han en konkurrent og begge snurrer av banen. Oskar Andrè kommer seg på banen igjen, men med ett pungtert hjul. Da ble det ett brutt løp for Oskar Andrè.

'' Dette var utrolig kjipt. Jeg startet langt bak, men hadde ett høyere tempo enn teten. Dette kunne ha blitt en seier'' sier en skuffet Oskar Andrè etter finalen.

Neste event for Sandberg Motorsport er Rudskogen Motorfestival, 25. - 26. August. Her skal Sevenbilen stå utstilt for

Seven Racing klassen.

 

 

 

20.08.2012

Uhell for Oskar Andrè under gokart NM

Uhellet slutter ikke å ramme Oskar Andrè i år. Under gokart NM den 11. og 12. August, hadde han motorproblemer hele helgen, men når han fikk sortert ut alle problemene og kjørt seg opp fra en 23 plass til en 14. plass, ble Oskar Andrè kjørt over i finalen. Da ble det en tur på legevakten med venstre albue, ingenting brukket men hovent og ømt. Håpet var at alt skulle ordne seg til neste helg.

Oskar Andrè var litt heldig tross alt uhell, TV sendingen som TV Media laget fra gokart NM er han med som en av hovedpersonene!

Vil du se gokart NM episoden? www.injection.no

 

07.08.2012

Forbredelser til NM i gokart

Neste løp for Sandberg Motorsport er Norgesmesterskapet i Gokart, som går i helgen som kommer. Dette løpet går på Rudskogen Motorsenter i Østfold. Her skal Oskar Andrè stille til start i klassen Rotax Max. Gokarten Oskar Andrè kjører må bygges om til riktig klasse. Til vanlig kjører han X30 klassen, men i NM så stiller Oskar Andrè i Rotax klassen. Så da må gokarten bygges om. Mandagen og tirsdagen denne uken har teamet demontert motor og chassis og nå er gokarten monter sammen. Vi mangler bare motor som Oskar Andrè skal leie fra Stian Sørlie Motorsport. Oskar Andrè har også satt på nye farger på gokarten, spesiellt til NM helgen. Torsdag drar Svein Tore og Oskar Andrè ned til Rudskogen og klargjør utstyret til en spennende helg. Hele teamet gleder seg masse, og er du en tur innom banen, er det bare å stikke bortom teltet for en hyggelig prat med både fører og mekanikker!

Bilder av forbredelsene? Se fotogalleri!

 

05.08.2012

Busseløpet 2012

Denne helgen 4. August, kjørte Oskar Andrè og Alf Marius gokartløp på Sigdal Motorsenter. Dette løpet skulle få en spennende slutt.

Alf Marius kjørte veldig bra og stabilt i gjennom hele dagen og startet som nr. 8 i finalen. I finalen var det våt banedekke og han hadde mange fine forbikjøringer og endte opp på en 5. plass. Dette er teamet fornøyd med, en bra innsats av Alf Marius.

Oskar Andrè begynte dagen dårlig med å ikke få ting til å stemme, lå rundt 10, men bare 0,4 sek bak bestemann. Sigdal Motorsenter er en liten, men teknisk bane, her kom det til å bli gjevnt.

Det ble en 9. plass i tidkjøringen, dermed 9. startspor. I første innledende kjørte Oskar Andrè fort og sikkert og ble nr 6. Andre innledende ble det en startsmell og han datt ned til en 12. plass, men etter fine forbikjøringer klarte han å kjøre seg opp igjen til en 6. plass. Når prefinalen skulle starte kom regnet, Oskar Andrè hadde fått startspor 5, og var klar på regndekk. fikk en bra start og kom inn på en 3. plass, alt fungerte som det skulle.

Finalen skulle begynne, da kom det mye mer regn og vi fikk satt opp karten riktig til vått banedekke. Startspor 3, men i masterrunden mister han høyre bakhjul og snurrer ut av banen. Da handler Oskar Andrè raskt, drar med seg karten, og hjulet med inn i pitlane, og med hjelp fra Stian Sørlie fikk vi på hjulet, og kjempe stresset klarer Oskar Andrè å komme seg ut på banen igjen helt sist men fremdeles i løpet! Da begynner opphentingen, han startet da på en 21. plass, etter 20 runder, med mange forbikjøringer og ett veldig bra tempo kommer Oskar Andrè seg inn på en 4. plass, og nr. 3 i X30 Challenge. ''Alt fungerte utrolig bra i finalen, hadde jeg ikke mistet hjulet i starten så hadde jeg vært med og kjempet om seieren her i dag. Tusen Takk til Stian Sørlie som assisterte meg så raskt for å få på hjulet igjen, hadde det ikke vært for det, hadde jeg blitt stående i pitlane uten å få starte i finalen.'' Sier Oskar Andrè etter finalen. Men i ettertid er det noen som har protestert på at Oskar Andrè fikk hjelp av banemannskap til å komme meg inn til pitlane. Som straff fikk han 5 sekunders tidstillegg og datt da ned til en 6. plass totalt.

Sandberg Motorsport er fornøyde med helgens kjøringer, med litt mer flaks, står begge på toppen av pallen.

Neste løp for Sandberg Motorsport er Norgesmesterskapet i Gokart, 10. til 12. August. Dette løpet går på Rudskogen Motorsenter i Østfold. Her skal Oskar Andrè stille til start i klassen Rotax Max. Teamet gleder seg!!

 

02.08.2012

NM Runde i racing på Kinnekulle Ring

Sesongen 3. helg i asfaltracing gikk i Sverige, på Kinnekulle Ring. Den 27. til 29. juli gikk 5. og 6. NM runde av stabelen, her stilte Sandberg Motorsport med regjerende Norgesmester Oskar Andrè i klassen Seven Racing. I de 4 tidligere NM rundene har ikke ting funket perfekt på bilen, men denne helgen skulle det bli ''andre boller''. Torsdag 26. Juli begynte Raceweek på Kinnekulle, med trening. Her fungerte bilen veldig bra og Oskar Andrè var raskest fra første runde på banen. ''Vi fikk justert inn bilen og jeg fikk kjørt meg inn på banen så dette kommer til å bli bra!'' Kommenterer Oskar Andrè etter siste testpass på Torsdagen. Fredag 27. Juli var det 1 testpass og kvalifisering. Kvalifiseringen gikk bra og det ble en 2. plass, bare 0,12 sekunder bak Sebastian Aarvik. Lørdag 28. Juli kom regnet. Det kom et veldig regnskyll rett før vi skulle kjøre og da ble det våt banedekke i vår finale 1. Oskar Andrè skulle starte i 2. startspor. Starten gikk og Oskar Andrè var raskt ute og tok starten foran Sebastian, Oskar Andrè fikk opp et bra tempo, og kjørte fra resten av feltet og vant med 5 sekunder. Her kom Sebastian Aarvik på 2. plass og Kevin Aabol på en 3. plass.

Søndag 29. juli skulle Oskar Andrè starte på en 7. startspor i finale 2, siden de 7 beste fra finale 1 snur startrekkefølgen. Denne dagen gikk finalen på tørt banedekke. Her fikk han en god start og var oppe på en 5. plass inn i første sving. Etter mye kjemping om plassene klarte Oskar Andrè å kjøre inn til en fin fin 4. plass.

Etter Raceweek og 5. og 6. NM runde, ligger nå Oskar Andrè på en 2. plass totalt i NM i Seven Racing. Bare Kevin Aabol foran, med 4 NM runder igjen kan alt skje.

Neste løp for Sandberg Motorsport er 4. August, på Sigdal Motorsenter. Her skal begge førerne fra Sandberg Motorsport i aksjon. Alf Marius i klassen Jr. 60 og Oskar Andrè i klassen X30.

Bilder fra raceweek? Se fotogalleri.

 

  

 

04.07.2012

NM Runde i racing på Rudskogen

Sesongens 2. runde i asfaltracing gikk på Rudskogen Motorsenter den 30. mai og 1. juli. Dette var den andre av 5 helger i Norgesmesterskapet i Seven Racing. Oskar Andrè som ble Norgesmester i denne klassen i 2011, skulle kjempe for å beholde denne tittelen i 2012.
På Rudskogen denne helgen var det veldig vekslende forhold, vi kjørte både på tørt og vått. Oskar Andrè kvalifiserte inn til en 2. plass under svært vanskelige forhold. 

I finale 1 var det tørr bane og her fikk han en god start, ledet i 4 runder og kjempet hardt med Sebastian Aarvik og Kevin Aabol. Oskar Andrè kom seg inn på en 3. plass i den første finalen og var fornøyd med dette. 

Finale 2 startet Oskar Andrè som nr. 5. Han hadde en kjempe start igjen og gikk rett opp på en 3. plass. Etter den første runden lå han på en 2. plass. Oskar Andrè var oppe i teten men lenger bak kom Kevin Aabol. Kevin hadde i helgen ett høyere tempo enn alle andre og kjørte inn til 2 av 2 seiere i helgens NM runder. Oskar Andrè kom inn på en fin 2. plass i finale 2. Siste ord fra Oskar Andrè er ''I helgens 3 og 4 NM runde har vi hatt for dårlig fart i bilen. Teamet og oppsettet på bilen har vært veldig bra, men farten har ikke vært der. Takk til alle som har vært med og hjulpet oss, uten deres hjelp hadde det ikke blitt pallen i helga!'' 

Neste for Sandberg Motorsport er NM runde i racing på
Kinnekulle Ring i Sverige.

Se bilder i fotogalleri.

 

12.06.2012

Trening på Varna

Helgen som var, den 9. og 10. juni, var Sandberg Motorsport på Varna Kartring for å teste frem til Norgescuprunden, som går på denne banen den 23. og 24. juni. Det er blitt lakt ny asfalt på banen og ny kurbs, og dette måtte vi opp å teste. Søndagen, 10. var Oskar Andrè på Rudskogen Motorsenter for å være kjøreinstruktør for rekrutter i sporten. Han skulle hjelpe Simen Gransteth med å holde kjørekurs for de minste. Dette gikk veldig bra, alle rekruttene var veldig fornøyd og fikk masse kjøretrening på våtbane og tørrbane. Her fikk Oskar Andrè testet de nye regnhjulene til Dunlop som har kommet med en forbedret modell, som funket mye bedre enn de gamle. Neste løp på terminlisten er Norgescuprunden på Varna Kartring den 23. & 24. juni.

 

02.06.2012

Naf løpet 2012

Denne helgen 2. juni, kjørte Alf Marius og Oskar Andrè løp på gokartbanen som ligger ved Andebu. Dette løpet fikk ikke

Oskar Andrè opp tempoet, han kjempet med dårlig kraft i motor, ble også disket i 1. omgang, var veldig skuffet. Men etter å ha startet på en 20. startspor i finalen, kjempet Oskar Andrè seg oppover i feltet og ble tilslutt nr. 11. Alf Marius slet med karten, han kjørte utrolig fort de 4 første rundene, men når en omgang og en finale er på over 10 runder går ikke det bra i lengden. Alf Marius kjempet tappert, ble klatret på i starten og datt ned helt bakerst. Kjempet seg opp fra en 21. til 13. plass. Denne helgen fikk begge førerne fra Sandberg Motorsport bevist at dem gir seg aldri, forbikjøringer klarer dem og det er bare å se frem til neste løp. Begge er selvfølgelig veldig skuffet, så nå er det trening på Varna Kartring til helgen som er neste på programmet.

 

29.05.2012

Neste løp for Sandberg Motorsport

Til helgen 2. juni, skal Oskar Andrè og Alf Marius kjøre NAF løpet, som går på gokartbanen i Andebu. Her skal Oskar Andrè kjøre i klassen X30 og Alf Marius kjøre klassen Jr. 60. Naf løpet inngår i X30 Challenge Norge og Junior Kart Tour. Alf Marius leder i Junior Kart Tour etter seier i det første løpet på Varna Kartring.

Teamet reiser til Andebu fredag og løpet går på lørdag.

Ifg. værmeldingene(yr) kan det komme regn på lørdag,

og da kjører begge førerne fra Sandberg Motorsport veldig fort. Dette blir spennende. 

 

27.05.2012

En vanskelig helg

I helgen 26. mai, var det pinseløp i gokart på Rudskogen Motorsenter. Her kjørte Alf Marius og Oskar Andrè. Her fikk ingen av brødrene det til. ''Det er veldig varmt, og da blir det for mye feste i karten. Vi prøver å justere på gokarten, men det er ikke lett.'' kommenterer Oskar Andrè etter 2 Innedende. Det ble tilslutt en 6. plass i Jr. 60 til Alf Marius. det ble en 11. plass i Rotax Max og en 6. plass i X30 til Oskar Andrè. 

 

25.05.2012

Pinseløpet 2012

Til helgen 26. mai, skal Oskar Andrè og Alf Marius kjøre løp på Rudskogen Motorsenter. Dette løpet inngår i forskjellige cuper.

Denne helgen er det ingen cup for Alf Marius, men for Oskar Andrè inngår dette løpet i X30 Challenge Norge. Oskar Andrè skal også kjøre i klassen Rotax Max. Dette er for å få ekstra trening til NM i gokart, som går på denne banen senere i sesongen. Så det blir en travel lørdag for Sandberg Motorsport.

 

20.05.12

Norgescup i gokart

Første Norgescupløp i gokart ble arrangert

19. og 20. mai på Hønefoss.

Her stilte Sandberg Motorsport med Alf Marius i klassen Jr. 60.

Les mer på pressemeldinger og se bilder i fotogalleri.

 

 

 

16.05.2012

Sesongstart i Seven Racing

Sesongstarten i asfaltracing gikk på Vålerbanen i Solør den 12. og 13. mai. Dette var den første av 5 helger i Norgesmesterskapet i Seven Racing. Oskar Andrè som ble Norgesmester i denne klassen i 2011, skulle kjempe for å beholde denne tittelen i 2012.
Les mer på pressemeldinger og se bilder i fotogalleri.

 

 

08.05.2012

Sesongen 2012, første løp i baneracing.

Lørdag 12. og søndag 13. mai er det første Norgesmesterskaps runde i Baneracing i Norge. Her skal Oskar Andrè kjøre i klassen Seven Racing, som han ble Norgesmester 2011.

Her er vi 12 - 13 deltagere som skal fighte om å bli

Norgesmester i Seven Racing 2012.

I dag har vi gjort de siste forbredelsene foran helgen.

Lørdag begynner alt klokken 10, og på søndag kl. 10! :-)

Kanskje det er interessant å komme å se?

 

 

 

03.05.2012

Dobbeltseier til Sandberg Motorsport!

Lørdag 28. april arrangerte KNA Varna, Knut Bjerkes Minnesløp på Varna Kartring ved Moss. Her skulle begge førerne fra

Sandberg Motorsport kjøre mot norges beste gokartsjåfører.

Oskar Andrè vant X30 Challenge runde 1, og Alf Marius vant i klassen jr. 60, der han leder Junior kart tour!

Les mer på pressemeldinger og bilder i fotogalleri.

 

 

 

24.04.2012

X30 Challenge Europa Runde 1 

Sandberg Motorsport dro i helgen til Mariembourg i Belgia, for å være med på første runden av X30 Challenge Europa.
Oskar Andrè skulle kjøre dette løpet for å få en lærerik opplevelse, noe som viste seg å bli en suksess. Oskar Andrè hadde ikke kjørt ett internasjonalt løp før og heller ikke ett løp med frambrems.
Så dette kom til å bli spennende!
Etter en hektisk helg med mye forskjellig vær, ble det tilslutt en 23. plass på Oskar Andrè, Les hele løpet i pressemeldinger.
 
 
 

11.04.2012

Neste løp for Sandberg Motorsport

Neste løp for Sandberg Motorsport er X30 Challenge Europa i gokart for Oskar Andrè i Mariembourg i Belgia, 20. til 22. April.
Her skal han måle krefter med europaeliten i X30 klassen og for første gang kjøre løp med bremser foran og bak på gokarten.

Dette blir spennende, og hele teamet gleder seg for å få en opplevelsesrik helg! Les mer på www.x30world.com.

Vil du prøve en ekte løpskart?
Gå inn på www.x30.no for mer info!

 

10.04.2012

Åpningsløp på Rudskogen Motorsenter.

Nå er det første gokartløpet for sesongen overstått, med gode plasseringer. 7. plass til Alf Marius og seier til Oskar Andrè!

Les mer under "Pressemeldinger", nye bilder i "fotogalleri".

 

 

 

04.04.2012

Montering av Sevenbilen er i full gang!

I går kveld kom vi ett godt stykke med bytting av fremre bunnplate. Denne var det nødvendig å bytte, fordi den har krøllet seg noen ganger i løpet av de tre sesongene den har sittet på. Idag er det ned til Varna Kartring, for i morgen begynner sesongen på alvor! God Påske alle sammen! Flere bilder i "fotogalleri".

 

 

 

 

02.04.2012

Test før vårløpet

I helgen var Oskar Andrè og Alf Marius på plass på Varna Kartring.

Her skulle vi teste frem mot Vårløpet, som går på denne banen den 28 april. Vi fikk mange bra runder på lørdagen og søndagen, og med god hjelp fra Stian Sørlie Motorsport fikk Oskar Andrè og Alf Marius verdifull testing. Varna Kartring som eies av KNA Varna er hjemmebanen til begge gutta, og selv med mange runder fra tidligere sesonger er det utrolig viktig å se at ting fungerer før løp, og denne helgen ble vellykket! Neste som står på planen nå er supertrening på Varna på torsdag og løp på Rudskogen Motorsenter påskeaften. Da er sesongen 2012 endelig i gang! 

 

 

 

23.03.2012

NBF Talentutvikling

Den 24 og 25 mars er Alf Marius og Oskar Andrè med på NBF's Talentutvikling i Nadderudhallen og på NTG i Bærum. Her blir det trening med Fredrik Brenna Lund, som er trener på NTG.

Denne satsningen fra NBF skal vise utøverne hvordan man kan trene for å gjøre bedre resultater. Det skal også være foredrag med kjente motorsportsutøvere som skal motivere og gi andre en liten ''pekepinn'' på hva som må til for å lykkes.

Vi gleder oss til å vise NBF at vi er i god form før sesongen starter!

 

 

05.03.2012

Treningsleir i Belgia!

Noen bilder fra treningsleieren i Belgia.

Alf Marius fikk 626 runder og Oskar Andrè fikk ca. 300 runder rundt gokartbanen som ligger i Genk, gokartbanen er 1350m lang, og igjennom alle de 5 dagene fikk vi mange runder på tørt og vått underlag. Takk til Stian Sørlie Motorsport som fraktet gokarter og utstyr tur retur Belgia.

 

 

27.02.2012

Treningsleir i Belgia!

Sandberg Motorsport reiser i morgen til gokartbanen i Genk i Belgia, der vi skal på treningsleir med Stian Sørlie Motorsport hele uken. Oskar Andrè skal kjøre ny Maddox i klassen X30, og Alf Marius skal kjøre ny PDB i klassen Junior 60. Vi skal nedover for å teste nytt utstyr og for å få mange gode treningsrunder før sesongen starter her hjemme i april.

Vi gleder oss kjempemye til å komme igang.

 

 

 

 

 

www.sandbergmotorsport.no • Oskar Andrè Sandberg • +47 934 93 986