PRESSEMELDINGER

05.10.12
Seier til Oskar Andrè i Danmark

5. og 6. runde i Skandinavisk Mesterskap i Seven Racing ble kjørt på Jyllandsringen i Danmark 29. og 30. september. Fra Sandberg Motorsport stilte som vanlig Oskar Andrè til start.

Tidskvalifisering: Denne gikk lørdag på våt bane, Oskar Andrè’s favorittføre. Han kjørte inn til overlegent bestetid, over 1,2 sekunder før nestemann. Han skulle derfor stå i beste startspor i den første finalen som skulle kjøres på søndag formiddag.

Finale 1: Denne gikk også på våt bane og Oskar Andrè startet i beste startspor. Han fikk ikke en optimal start, og kom ut på 4. plass, men allerede etter noen svinger var han oppe på 2. plass, tett opptil lederen. Han lå på 2. plass i 3 runder, før han avanserte opp til 1. plassen. Han holdt ett mye høyere tempo enn de andre på banen og økte forspranget hele veien. Men 11 runder før mål fikk han tekniske problemer. Det var en feil på girkassen, bilen ville ikke inn i 5. og 6. gir. Dette hørte vi som sto på tribunen veldig godt, for bilen gikk på full turtallsperre på 4. gir de siste 200 meterne av langsiden på hver runde. Allikevel økte han ledelsen, og vant til slutt med over 12 sekunder. Dette var en skikkelig utklassing. Alle i teamet jublet og gledet seg stort over den overlegne seieren.

Finale 2: Teamet var engstelige for girkassen i bilen før denne finalen, ville den holde hele finalen inn? Finale 2 gikk også på våt bane, og Oskar Andrè startet i 5. startspor. De 5 beste fra finale 1 på søndag formiddag snus i finale 2, så de hardeste konkurrentene sto foran ham i starten. Han fikk igjen en noe dårlig start, etter altfor mye hjulspinn. Han kom ut på 6. plass, men avanserte igjen raskt opp i feltet, men var uheldig og traff en konkurrents bil bak, og snurret. Han kom i gang igjen som siste bil, kjørte igjen i ett forrykende tempo og hentet igjen den ene konkurrenten etter den andre, og var helt oppe på 6. plass da halve finalen var kjørt. Men så ble det større tekniske problemer, han fikk ikke giret i det hele tatt, for bilen hadde låst seg i 4. gir. Dette gikk det ikke å kjøre med, så han måtte dessverre bryte finalen. Både Oskar Andrè og teamet var meget skuffet over at dette skjedde.

Men vi får glede oss over den fantastiske kjøringen han viste i den første finalen på Jyllandsringen.

Resultater i Seven Racing i 2012: Det har dessverre vært litt for mye stang ut i denne sesongen for Oskar Andrè i Seven Racing. Men han har hatt 2 seiere, 1 andreplass og 1 tredjeplass som beste enkeltresultater. Sammenlagt ble han nummer 5 i Norgesmesterskapet, nummer 4 i Svensk Mesterskap og nummer 2 i Skandinavisk Mesterskap. Resultatene er ikke som forventet før sesongen, men vi får glede oss over de beste enkeltresultatene og andreplassen i Skandinavisk Mesterskap. Oskar Andrè takker alle i teamet og alle sponsorer for støtten i Seven Racing i 2012 .

Neste løp for Oskar Andrè er i gokart, han skal kjøre Verdensfinalen i X-30 Challenge i Lyon i Frankrike 20. og 21. oktober. Dette blir veldig spennende, da det kommer sjåfører fra hele verden som skal fighte om seieren i dette løpet.

 

20.05.2012

Norgescup i gokart

 

Første Norgescupløp i gokart ble arrangert

19. og 20. mai på Hønefoss.

Her stilte Sandberg Motorsport med Alf Marius i klassen Jr. 60.

På fredagstreningen hadde han bra fart, og kjørte

like fort som de beste.
På treningen lørdag morgen kjørte han inn til 4. beste tid.

Dette lovet godt.

På tidkjøringen ble det bare 13. tid, dette var vi ikke fornøyde med.

Han kjørte seg bra opp i 1. innledende, fra 13. til 8. plass. Startet da på 8. plass i 2. innledende, og kom inn på en fin 5. plass.

Alf Marius startet i 5. startspor i den 1. finalen på søndag. Han fikk en god start og var oppe på 4. men fikk for mye feste i gokarten utover finalen, og mistet noen plasser og kom inn på 8. plass.

Utover dagen ble det mye varmere, og festet i banen ble enda bedre, teamet jobbet derfor med å få bort feste, men dette hjalp dessverre ikke noe på farten til Alf Marius. Han startet på 8. plass i den 2. finalen. Fikk igjen en god start, var oppe på 4. plass, men greide ikke å holde denne og kom til slutt inn på 9. plass.

8. og 9. plass i de 2 første finalene i Norgescupen var dessverre ikke som forventet. Vi må jobbe videre med å få gokarten til å gå fortere når det er godt feste i banen.

Neste løp for Sandberg Motorsport i gokart er på Rudskogen den 26. mai, her skal Alf Marius kjøre i klassen Jr. 60, og Oskar Andrè skal kjøre i både X30 Challenge og Rotax Max Challenge

 

16.05.2012

Sesongstart i Seven Racing

Sesongstarten i asfaltracing gikk på Vålerbanen i Solør den 12. og 13. mai. Dette var den første av 5 helger i Norgesmesterskapet i Seven Racing. Oskar Andrè som ble Norgesmester i denne klassen i 2011, skulle kjempe for å beholde denne tittelen i 2012.

Tidskvalifisering: Denne gikk lørdag morgen på tørr bane, og det gikk fort for Oskar Andrè. Han kjørte inn til bestetid og ny personlig rekord på Vålerbanen, 2 tideler foran neste mann. Dette lovet veldig bra for en spennende finale senere på dagen.

Finale 1: Oskar Andrè startet i beste startspor, han tok starten, men det var 3 biler som lå som en perle på en snor etter ham. 2. mann, Daniel B. Nordgaard, som Oskar Andrè kjempet med om NM tittelen i fjor, utfordret ham flere ganger, men Oskar Andrè kjørte smart og holdt seg i teten. Da det bare var 2 runder igjen, ble Oskar Andrè hardt presset av Daniel, ingen ville gi seg når de kom inn i den raskeste svingen på hele banen. Oskar Andrè bremset for sent og måtte inn i hjelpebanen og snu. Daniel klarte heller ikke svingen, han hoppet over grusfella og kom seg på banen igjen med mye flaks. Oskar Andrè kom seg også ut på banen igjen, og kjørte inn til en 4. plass. Han var fornøyd med tempoet under løpet, men skuffet over sin egen førerfeil, som kostet ham en sikker pallplass.

Finale 2: Finalen på søndag gikk også på tørr bane, og Oskar Andrè startet i 4. startspor.
De 7 beste fra finale 1 på lørdag snus i finale 2, så de hardeste konkurrentene sto bak ham i starten. Oskar Andrè fikk en bra start og gikk med en gang opp til en 2. plass, og etter 4 svinger var han oppe på en 1. plass. Han hadde ett høyere tempo enn resten av feltet, og etter 4 runder hadde han en ledelse på ca. 150 meter. Men så skjedde det noe i hjulopphengningen på venstre side på bilen til Oskar Andrè. Det kollapset, og bilen svingte rett ut i sandfella, uten at han kunne gjøre noe for å hindre dette.
Det ble dessverre brutt løp og 0 poeng i denne finalen.

NM sammenlagt: Etter 2 av 10 finaler ligger Oskar Andrè på 7. plass med 14 poeng, 16 poeng bak lederen. NM tittelen er fortsatt ikke uoppnåelig da det skal kjøres om 160 poeng i de gjenstående finalene. Neste NM løp i Seven Racing er på Rudskogen 30. juni og 1. juli.

Neste løp for Sandberg Motorsport er Norgescup i gokart på Hønefoss 19. og 20. mai.
Her skal Alf Marius kjøre i klassen Jr. 60.

 

03.05.2012

Dobbeltseier for Sandberg Motorsport!

Lørdag 28. april arrangerte KNA Varna, Knut Bjerkes Minnesløp på Varna Kartring ved Moss. Her skulle begge førerne fra Sandberg Motorsport kjøre mot norges beste gokartsjåfører. Alf Marius skulle kjøre klassen i Junior 60, og Oskar Andrè skulle kjøre i klassen X30. Løpet gikk over en tidskvalifisering, 2 innledende omganger og 1 finale.

 

Tidskvalifisering: Her gikk det kjempe-bra for begge 2, både Alf Marius og Oskar Andrè kjørte inn til hver sin 3. plass. Det vil si at begge to skulle starte på 3. plass i 1. innledende omgang.

1. innledende omgang: Alf Marius startet på 3. plass, han fikk en bra start, og kom ut som nummer 3, holdt denne plassen helt til det var igjen en halv runde, da krasjet de 2 foran ham og han kom seg forbi og vant 1. innledende omgang. Kjempebra kjørt. Oskar Andrè startet også på 3. plass, kjørte seg raskt opp til en 2. plass i starten. Han holdt høyt tempo gjennom hele omgangen, og etter 6 runder kjørte han fordi, og gikk opp i ledelsen, denne holdt han til mål, og kjørte inn til en seier i første innledende omgang i sin klasse. Kjempebra kjørt.

2. innledende omgang: Her startet Alf Marius i beste startspor, han holdt igjen kjempegod fart gjennom hele omgangen, og vant igjen. Dette så meget bra ut før finalen. Oskar Andrè startet også i beste startspor, han fikk en bra start, kjørte fortere enn resten av feltet, og kom i mål på en fin 1. plass. Bedre enn dette kunne det ikke bli, begge sjåførene i beste startspor i finalen.

 

Finale: Alf Marius startet i beste startspor. Da er det han som bestemmer farten i feltet inntil starten går. Han gjorde en prikkfri start, rykket med en gang fra resten av feltet, kjørte meget fort gjennom hele finalen, og vant en overlegen sier. Dette var Alf Marius sin første seier i klassen Junior 60. Han leder med dette også Junior Kart Tour 2012 for Junior 60 klassen. Oskar Andrè startet også i beste startspor, tok starten, holdt ett høyt tempo, men ble forbikjørt etter noen runder, og var en stund nede på 2. plass. Men etter ca 10 runder kjørte han seg igjen opp på 1. plass, og holdt denne helt inn til mål. Han tok med dette helgens andre seieren for Sandberg Motorsport. Han leder også X-30 cupen 2012.

Vi har aldri hatt 2 seiere i samme løp før i Sandberg Motorsport, så dette var ett historisk øyeblikk i teamets 11 årige historie. Alle i teamet skal ha æren for at det gikk så bra i helga. Neste løp for Sandberg Motorsport er Oskar Andrè som skal kjøre NM i asfaltracing i klassen Seven Racing på Vålerbanen i Solør, 12- og 13. mai og for Alf Marius er det Norgescup i gokart på Hønefoss 19. og 20. mai.

 

24.04.2012

Lærerik opplevelse i Belgia!

Sandberg Motorsport dro i helgen til Mariembourg i Belgia, for å være med på første runden av X30 Challenge Europa.
Oskar Andrè skulle kjøre dette løpet for å få en lærerik opplevelse, noe som viste seg å bli en suksess. Oskar Andrè hadde ikke kjørt ett internasjonalt løp før og heller ikke ett løp med frambrems. Dekkene vi skulle bruke denne helgen var også nye for han, det var ikke Dunlop, men Komet Racing Tyres.
Banen på Mariembourg ligner litt på vår egen bane oppe på Starmoen Motorpark, det var lange raske svinger, med ett parti med veldig svingete.

Torsdagen før løpet var den førte testen, med innkjøring av motor og noen fullfart runder. Oskar Andrè følte at banen passet hans kjørestil og at dette kunne gå riktig bra.

Fredagen før løpet var alle førerne på plass og vi satte på nye hjul til 2. treningspass. Her kjørte han da over 1,3 sekunder fortere enn hva jeg hadde gjort på torsdagen, så det var en stor fram gang etter bare 30 runder! Nå var det bare noen tiendeler bak de beste og det så veldig lyst ut til lørdagen og søndagen.

Lørdag og løpet skulle starte. denne dagen begynte med regn, så under tidkjøringen var det første gang han fikk prøve Komet racing tyres sine regndekk. I tillegg var det første gang på regn med frambrems. Dette gikk greit men med en noe svak bestetid ble det en 30. plass av 42 startende totalt.

Løpet var oppdelt i A-B-C-D grupper, så det skulle kjøres 3 innledende heat og en prefinale og en finale. 
1. heat, startet han nr. 16, endte opp i en startsmell, med kom avgårde igjen, fikk opp ett bra tempo og kjørte seg inn til en 12. plass. Dette heatet gikk på tørt. 2. heat, startet han nr. 15, starten gikk veldig bra, kjempet meg oppover i feltet og kom inn på en 7. plass, dette heatet gikk på regn. 3. heat, startet han nr 15 igjen. starten gikk bra denne gangen også men etter mye knuffing og en påkjøring endte han opp på en 10. plass. Dette heatet gikk på tørt.

Med en 7., 10. og en 12. plass fikk jeg startspor nr. 16 i prefinalen som skulle gå på søndagen.

Søndagen skulle det kjøres en prefinale og en finale, fra 16. startsport skulle den eneste norske,
ta opp kampen mot resten av Europa! 

Prefinalen gikk over 15 runder og her var det tørt på banen, starten gikk fint. Oskar Andrè var helt oppe på en 10. plass men etter bare 8 runder begynte motoren å gå dårlig og den begynte å fuske. Manglet 1 000 Omdreininger på toppturtall på motoren og datt mange plasser ned. Det endte med en 19. plass etter 15. runder. 

Ca. 40 minutter før finalen kom ett skikkelig regnskyll. Det var mye vann på banen og alt så ut til at det skulle bli regn i finalen.
Asfalten var våt og vi monterte på regndekk, og regnoppsett på gokarten. Da kom solen fram, men det var fremdeles for bløtt for slicks og tørrværs oppsett. Alle unntatt 2. stykker gikk ut på regndekk. Oskar Andrè startet nå på en 19. startspor. Starten gikk veldig bra og så lenge det var glatt på banen gikk det fort. 
Det tørket opp i idealsportet og regndekkene ble bare mer og mer utslitt. Han var oppe på en 12. plass og kjempet om plasseringene. Han ble kjørt av banen og datt mange plasser ned. Kom seg inn i feltet igjen men ble på ny kjørt av banen og datt helt ned på en 26. plass.På denne tiden var regndekkene helt borte for alle sammen. Så kom det noen regndråper med bare 3 runder igjen av finalen. Oskar Andrè klarte å kjøre forbi 3 stykker og kom inn på en 23. plass av 42 stykker totalt.

Oskar Andrè og hele teamet er veldig fornøyde med denne lærerike helgen. Selv om vi håpet på ett litt bedre resultat tilslutt.

 

 

10.04.2012

God sesongåpning for

Sandberg Motorsport

 

Påsken 2012

 

Supertrening

Skjærtorsdag var det supertrening på Varna Kartring, her skulle begge to kjøre gokart, for og få verdifull løpstrening. Alf Marius i klassen jr. 60 og Oskar Andrè i klassen Production, Alf Marius kjørte inn til seier i 4 av 4 heat og fikk verdifull testing av utstyr før Vårløpet 28.04. Oskar Andrè fikk også testet mye denne dagen og var godt fornøyd med farten i den nye karten.

Trening på Rudskogen Motorsenter

Langfredag var det trening på Rudskogen Motorsenter, her skulle åpningsløpet gå på Påskeaften så her var det viktig å få inn de riktige innstillingene før løpet dagen etter. Alf Marius fikk mange runder og fikk opp farten til de beste. Oskar Andrè kjørte med slitte dekk, men hang alikevell med de beste.

Åpningsløp på Rudskogen Motorsenter

Sandberg Motorsport stilte med både Oskar Andrè og Alf Marius i åpningsløpet på Rudskogen Motorsenter på påskeaften. Begge førerne var spente på denne dagen, endelig var sesongen 2012 i gang!

 

Alf Marius

Tidkjøring

Alf Marius begynte med nye hjul på tidkjøringen og kom inn på en grei 8. plass, kun 0.8 sekunder bak bestetiden.

1. Heat

Alf Marius startet da som nr. 8 av 14 stykker. Han fikk en kjempebra start og gikk rett opp på en 5. plass. Det ble en hard fight om 4. plassen, to gokarter foran ham krasjet og ble stående på tvers, og han klarte ikke å unngå å kjøre på de. Så han måtte bryte heatet.

2. Heat

Her startet Alf Marius på en 14. plass. Etter 10 gode runder og mange fine forbikjøringer endte det på en 7. plass. Bra kjørt.

Finale

Alf Marius startet som nr. 7, og kjempet om en 4. plass, men hektet seg fast i en motstander, og falt ned til 7. Han ble til slutt nr. 7. En skuffet Alf Marius hadde forventet ett bedre resultat etter bra kjøring gjennom hele dagen.

 

Oskar Andrè

Tidkjøring

Oskar Andrè klinte til, og fikk beste tid i klassen med 0.1 sekund.

1. Heat

Oskar Andrè sin klasse Formel Production, kjørte dette løpet sammen med Formel Rotax Max. Disse kjører noe raskere rundetider på Rudskogen enn Productionklassen. Så selv om han hadde bestetid på tidkjøringen i sin klasse, måtte han starte på en 5. plass i heatet bak 4 Rotaxer. Etter en god start og jevn å god kjøring kom Oskar Andrè inn på en 4. plass av totalt 17 stykker.

2. Heat

Oskar Andrè startet på en 4. plass, men måtte gi fra seg en plass og kom inn på en 5. Men han var fremdeles best i Productionklassen.

Finale

Her startet Oskar Andrè på en 5. plass. Etter en kjempestart klatret han opp til en 2. plass allerede etter den første svingen. Her skulle det bli tøft, for det var mange Rotaxer som ville oppover i feltet og forbi! Etter mange fine forbikjøringer, ble det til slutt en 2. plass totalt i finalen, kun slått av en Rotax, og seier i Productionklassen. Oskar Andrè og teamet var utrolig fornøyde med seieren i det første gokartløpet for sesongen! En kjempeåpning!

 

Neste løp for Sandberg Motorsport er X30 Challenge Europa Cup i gokart for Oskar Andrè i Mariembourg i Belgia, 20. til 22. April. Her skal han måle krefter med europaeliten i X30 klassen.

 

 

 

12.09.11 

NM gull i Seven Racing til

Oskar Andrè Sandberg

 

NM finalene i Seven Racing ble kjørt på Vålerbanen i Solør 10. og 11. september, og det var hele 4

førere som kunne vinne NM gullet. Oskar Andrè lå på 3. plass før helgas kjøring, 23. poeng bak NM

lederen Daniel Nordgaard fra Trøndelag. Det skulle kjøres om 40 NM poeng.

Tidskvalifiseringen på lørdag morgen gikk på tørr bane, og det gikk fort for Oskar Andrè. Han kjørte

inn til nest beste tid, kun 29 tusendeler bak bestetiden. Dette lovet meget bra for den første finalen

senere på dagen.

Finale 1: Oskar Andrè startet i 2. startspor. Han fikk en bra start og var side om side med NM- lederen

Nordgaard inn i 1. sving, men i sving 2 var Oskar Andrè først. Han økte ledelsen de 5 første rundene,

men ble tatt igjen,han kjempet om 1. plassen i 2 runder før han skjerpet seg, og greide å kjøre ifra

igjen de siste 5 rundene. Oskar Andrè vant til slutt med nesten 5 sekunder. Kjempebra kjørt. NMlederen

Daniel Nordgaard kom inn på 6. plass, så nå var NM ledelsen hans krympet til 9 poeng før

søndagens finalekjøring. Her kunne alt skje.

Finale 2: Søndagens finale gikk i skikkelig øsregn. I Seven Racing så snus startoppstillingen til de 7

første fra lørdagens finale. Det vil si at Oskar Andrè hadde 7. startspor og NM- lederen Nordgaard

skulle starte i 2. startspor. Starten til Oskar Andrè var ikke optimal, men han kom seg greit av gårde,

og avanserte til 5. plass. Det var meget vanskelige kjøreforhold, med mye vann på banen så her

kunne mye skje. Etter 2 kjørte runder startet dramatikken. NM lederen kjørte av banen og ble

stående fast i sandfella, og måtte bryte løpet. Sikkerhetsbilen måtte da ut på banen, og feltet ble

igjen samlet. Etter 3 runder bak sikkerhetsbilen gikk starten på nytt. På grunn av dårlig sikt hadde

ikke Oskar Andrè sett hvem det var som hadde kjørt av banen og brutt løpet. Så han tok derfor store

sjanser på det vanskelige føret, for å forsøke å avansere i feltet. Han var av banen flere ganger, men

greide å komme seg på igjen. Først når det gjensto 2 av de 15 rundene, forsto han at det var

Nordgaard som hadde brutt løpet. Han roet da tempoet noe og sikret seg 3. plassen i finalen, da han

visste at dette holdt til NM gullet. Han ble etter målgang møtt av team, familie og venner som jublet

over Oskar Andrè sitt første NM gull.

Under premieutdelingen senere på ettermiddagen, mottok en jublende glad Oskar Andrè

laurbergkransen, som bevis på at han var Norgesmester i Seven Racing 2011.

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer og støttespillere som har hjulpet oss, uten dere hadde ikke

dette vært mulig.

Vi gleder oss nå til Norges Bilsportsforbunds premieutdeling i november, der NM gullet skal hentes.

 

16.05.11
Dobbeltseier til Oskar Andrè

Helgen 14. og 15. mai 2011 var en travel helg for Sandberg Motorsport.  Alf Marius kjørte det første Norgescup- løpet i gokart i klassen Jr. 60 på Kongsberg, og Oskar Andrè kjørte første NM- runde i Seven Racing på Vålerbanen.

Alf Marius:

Alf Marius kjørte trening hele fredagen og hadde god fart og fin progresjon gjennom hele dagen. Han hadde tider helt opp mot de beste i klassen. Dette lovet godt for løpet lørdag og søndag.

Tidkjøringen på lørdag gikk på tørr bane, det ble veldig jevnt, med 25 stykker innenfor ett sekund. Alf Marius hadde 16.tid, kun 0,56 sekunder bak bestetiden. Han startet da på 16. plass i første innledende omgang, som også gikk på tørr bane. Kjørte veldig bra, og kom inn på en fin 12. plass. Startet på 12.plass i den andre innledende omgangen, da var det skybrudd, med store vanndammer på banen, han kjørte igjen veldig bra, og kom inn som nr. 8. Dette ga da 8. startspor i den første finalen på søndag. Den gikk også under vanskelige forhold med mye regn, Alf Marius kjørte glimrende gjennom hele finalen og kom inn på en finfin 4. plass. Regnværet fortsatte i den andre finalen, og der startet han i 4. startspor. Han hadde en knallstart og var oppe på 1. plass i første sving. Dette holdt dessverre ikke helt til mål, da gokarten begynte og fuske etter kort tid. Alf Marius måtte etter hvert bryte pga. motorstopp. Det viste seg at det hadde kommet vann inn i forgasseren.

Alf Marius var meget skuffet etter den andre finalen, men vi får ta med oss det positive fra denne helgen, han hadde god fart og viste at han kan hevde seg helt i toppen.

Vi vil takke Jahn Blad så mye for hjelpen som mekaniker for Alf Marius denne helgen.

Oskar Andrè:

Oskar Andrè kjørte også trening på Vålerbanen på fredag. Det gikk veldig bra på 3 treninger, men så fikk han stopp på bilen og ble tauet inn. Vi fant fort ut at det var mellomakselen som hadde røket tvers av. Vi hadde ingen reserveaksel med oss, så nå var gode råd dyre, dette måtte vi bare få ordnet før lørdagens kjøring.

Vi ringte da til Herbjørn Haug og forklarte problemet vårt. Han sa at dette skal vi ordne, bare kom til Entrack på Grinder, men prøv og få tak i en annen aksel som vi kan bruke noe av. Vi tok da en telefon til Åge Mellem, og håpet at han hadde en mellomaksel liggende, og det hadde han. Med en brukt Volvoaksel i bagasjen gikk turen til Herbjørn. Han dreide og sveiset sammen en ny mellomaksel til oss på under 2 timer, dette var megaservice det. Da var det bare og få montert akselen på plass i bilen igjen. Lørdag morgen klokken 04:00 var bilen ferdig reparert.

Oskar Andrè kjørte varmup på lørdag morgen, og alt fungerte 100% som det skulle. På tidkjøringen fikk han bestetid, 0,23 sekunder før nestemann. Dette var kjempebra. I den første finalen på lørdag startet han i beste startspor. Han fikk en kjempestart og gikk rett i tet. Dette holdt han igjennom 12 runder, og vant med 1,2 sekunder. Kjempebra start på racingsesongen.

Søndagens finale gikk på bløt bane, pga. det hadde regnet mye like før starten skulle gå. Oskar Andrè startet i syvende startspor, dette fordi de sju beste fra den første finalen, får snudd startrekkefølgen til den andre finalen. Han startet kjempebra og var oppe på 3. plass allerede etter den første svingen, kjørte forbi nummer 2 etter noen svinger og hadde 2. plassen etter en runde. Etter 3 runder ble finalen stoppet etter en ulykke baki feltet. Det ble omstart bak safety- car, og Oskar Andrè var våken og kjørte forbi før den første svingen, holdt jevnt større fart enn konkurrentene gjennom de neste 10 rundene og kjørte kontrollert inn til mål med en overlegen seier med over sju sekunder.

Dette har vært en helt utrolig start på NM sesongen i racing for Oskar Andrè, med 2 seiere og ledelse i NM med 16 poeng.

Dette hadde ikke vært mulig uten hjelp fra Åge Mellem og ikke minst Herbjørn Haug, en stor takk til dere begge, dere er absolutt delaktige i dobbeltseieren til Oskar Andrè.

Neste løp for gutta er Yamaha Masters i gokart i Ålesund 21. mai.

 

 

 

www.sandbergmotorsport.no • Oskar Andrè Sandberg • +47 934 93 986

www.sandbergmotorsport.no